Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Portugalia a câștigat Eurovision Song Contest 2017. România a ocupat locul 7 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Portugalia a câștigat Eurovision Song Contest 2017. România a ocupat locul 7

România, reprezentată de Ilinca şi Alex Florea, cu piesa „Yodel It!”, a ocupat LOCUL 7 în clasamentul final Eurovision Song Contest 2017, cu 282 de puncte, informează News.ro.
eurovision-2017-winner-portugal-salvador

Ediția din acest an a concursului muzical Eurovision a fost câștigată de melodia „Amar Pelos Dois”, interpretată de Salvador Sobral (foto), reprezentând Portugalia, care a obținut 758 de puncte.

Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Bulgaria, cu 615 puncte, şi Moldova, cu 374 de puncte. Republica Moldova, reprezentată de Sunstroke Project, a participat cu melodia „Hey Mamma”.

Eurovision Song Contest 2017 s-a desfăşurat sub sloganul „Celebrate diversity”, în Kiev, unde a mai avut loc în anul 2005.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională anuală, la care participă ţările ce deţin statutul de membru activ în cadrul European Broadcasting Union (EBU), cea mai importantă asociaţie a posturilor publice de televiziune din Europa.

VEZI CINE CONTROLEAZĂ AUDIENȚA TV – APRILIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii