Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ovidiu Șandor, o nouă clădire de birouri la Timișoara - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Imobiliare |
|

Ovidiu Șandor, o nouă clădire de birouri la Timișoara

Mulberry Development, compania antreprenorului Ovidiu Şandor, lansează ISHO Offices, un proiect de birouri de generație nouă din Timișoara.
rsz_isho_zi_03_2

Clădirea, cu o suprafață închiriabilă de 50.000 de metri pătrați, va fi construită în trei etape, urmând ca primele spații să fie livrate în primul trimestru din 2018. ISHO Offices face parte din proiectul multifuncțional ISHO, care va fi dezvoltat pe terenul de 5,3 hectare amplasat între bulevardul Take Ionescu și malul râului Bega.

Forbes Best Office Buildings 2016: Top 10 hub-uri office

ISHO Offices are la bază experiența a două proiecte emblematice dezvoltate de Mulberry Development, City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca. Realizarea acestui proiect apare într-un context economic favorabil pentru Timișoara, vizibilitatea și atractivitatea orașului cunoscând o creștere accelerată.

Forbes Best Cities 2016: Timișoara, din nou pe primul loc

rsz_ovidiu_sandorProiectul nostru are cel mai bun amplasament în oraș, înglobează experiența proiectelor anterioare, se pliază pe nevoile concrete ale firmelor chiriașe, oferă o arhitectură contemporană și soluții tehnice de ultimă generație care asigură cele mai bune condiții de muncă din oraș. Un accent deosebit este pus pe urbanismul ansamblului care va cuprinde, în afara birourilor, și 1.200 de locuinte, spații publice de calitate, spații verzi generoase, dar și servicii și facilități care, împreună, creează ceea ce va fi cel mai modern și calitativ cartier al Timișoarei”, subliniază Ovidiu Șandor.

Citește Aferim, Ovidiu Șandor!, un articol despre implicarea antreprenorului în cinematografia românească

Proiectul beneficiază de o poziție privilegiată în oraș, fiind situat în imediata vecinătate a centrului istoric, pe principala artera care leagă zona centrală a Timișoarei de aeroport și autostradă. ISHO Offices va fi ușor accesibil din toate cartierele mari ale orașului, iar zona este acoperită de mai multe linii de tramvai, autobuz și troleibuz. De asemenea, amplasamentul pe malul Begăi permite realizarea propriului debarcader, un loc de relaxare care deservește, în același timp,noua linie de vaporetto.

La finalul celor trei etape de dezvoltare (prima etapă, 16.000 mp, termen de finalizare T1 2018; a doua etapă, 17.000 mp, T1 2019; a treia etapă, 17.000 mp, 2020), ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj. Etapizarea proiectului și disponibilitatea suprafețelor mari pe același nivel oferă companiilor atât flexibilitate în utilizarea spațiului, cât și predictibilitate în ceea ce privește extinderea ulterioară în cadrul clădirii. Ansamblul țintește, totodată, să obțină cea mai înaltă certificare internațională de clădire verde acordată pentruunproiectdezvoltat în afara Bucureștiului, reducând impactul asupra mediului și oferindchiriașilor cele mai mici costuri administrative din oraș.

Andreea Comșa vinde ansamblul lui Ovidiu Șandor

Investiția totală în ansamblul mixt office-rezidențial se ridică la aproximativ 130 de milioane de euro. Dincolo de birouri și apartamente, ISHO va oferi un centru de conferințe, dar și un spațiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscină, dar și un parc de peste 7.500 de metri pătrați, cu pistă de alergat. ISHO va prevedea amenajarea unor locuri de joacă, va fi deservit de un after-school, dar și de mai multe școli și grădinițe bine cotate, aflate în proximitate. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare.

ISHO va reda orașului, probabil, cea mai bună zonă a sa, devenind un reper al Timișoarei de mâine și, totodată, cea mai modernă și dorită locație, atât în ceea ce privește componenta spațiilor de birouri, cât și cea rezidențială.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii