Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Nicuşor Dan a demisionat din USR - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Nicuşor Dan a demisionat din USR

Nicuşor Dan a afirmat, joi, că pleacă din USR întrucât nu a putut respecta promisiunea făcută celor pe care i-a convins să intre în partid, potrivit căreia Uniunea nu va lua decizii care să contravină sentimentelor intime, identitare ale membrilor săi, informează NEWS.RO.
Nicusor Dan agerpres_9250049

UPDATE – Nicușor Dan: „Dacă partidul își schimbă decizia de miercuri și dacă mă primesc înapoi, eu sunt gata să mă întorc”.

(text inițial)

Nicuşor Dan a spus, într-o conferinţă de presă, că există trei motive care au stat la baza demisiei sale. În primul rând, disputa legată de cine apără tradiţiile şi cine nu riscă să lase în plan secund problema cine fură şi cine nu fură în România astfel că există posibilitatea ca peste 20 de ani să se fure din nou în România sub pretextul apărării tradiţiilor.

Al doilea motiv este decizia Biroului Naţional privind referendumul care afectează sentimentele religioase a unei părţi a membrilor USR.

Nicușor Dan: „USR a fost votat şi de oameni care sprijină Referendumul şi de oameni care nu-l sprijină.”

Cel de-al treilea motiv a fost explicat de Nicușor Dan astfel: „În zecile de întâlniri avute cu oameni pe care am încercat să-i conving să ni se alăture, le-am promis că în partid este loc pentru toată lumea, şi pentru progresişti, şi pentru conservatori, şi că nu va exista o decizie în contradicţie cu sentimentele lor identitare (…) Decizia Biroului Naţional vine să spună că unii dintre colegi sunt colegi de mâna a doua. Am făcut o promisiune pe care nu am putut  să o ţin”.

Decizia Biroului Național al USR, care s-a pronunțat împotriva redefinirii familiei în Constituție, a fost principalul motiv al demisie președintelui Nicușor Dan.

CITEȘTE: FORBES ANTICIPA DIN IANUARIE 2017 SFÂRȘITUL POLITIC AL LUI NICUȘOR DAN!

Miercuri seară, Nicuşor Dan a anunţat, după şedinţa Biroului Naţional, că demisionează din funcţie, după ce conducerea USR a decis prin vot să se poziţioneze împotriva revizuirii Constituţiei pentru redefiniriea familiei.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL NAȚIONAL – MAI 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii