Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ministrul Daniel Constantin a rămas fără sprijin politic din partea ALDE și va fi înlocuit de Grațiela Gavrilescu - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Ministrul Daniel Constantin a rămas fără sprijin politic din partea ALDE și va fi înlocuit de Grațiela Gavrilescu

Biroul Politic Central al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) a decis, duminică, retragerea sprijinului politic pentru copreședintele formațiunii, Daniel Constantin, vicepremier și ministru al Mediului, informează AGERPRES.
Daniel_Constantin

Decizia de retrage a sprijinului politic pentru Daniel Constantin s-a luat în Biroul Politic cu peste 86 de voturi pentru, 5 abțineri și 12 împotrivă.

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, ar urma să preia funcția de ministru al Mediului. În locul ei, liderul grupului senatorial ALDE, Viorel Ilie, urmează să devină ministru pentru Relația cu Parlamentul.

Călin Popescu Tărriceanu: „Practic, drumurile noastre s-au despărțit — dacă vreți — politic, în acest fel și colegii nu au acceptat ca partidul să fie reprezentat în Guvern de un ministru care are asemenea opțiuni și care parcă se prezintă ca un fel de tehnocrat, pentru că atunci cu toții ne punem întrebarea de ce am mai avut alegeri și de ce am renunțat la guvernul anterior, condus de tehnocrați și am ajuns într-un guvern politic”.

VEZI CONSUMUL DE PUBLICITATE ONLINE AL BĂNCILOR!

Daniel Constantin: „Decizia de astăzi nu are nicio legătură cu legalitatea. Nu se poate aplica o sancțiune unui președinte, copreședinte de partid decât în Congres. Dar acestea sunt lucruri care deja au fost călcate în picioare de mai mult timp, nu doar de acum. Ce s-a întâmplat astăzi, din păcate pentru domnul Tăriceanu, nu mai are nicio legătură cu liberalismul”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii