Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Mihai-Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Mihai-Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE

Mihai Răzvan Ungureanu, directorul Serviciului de Informații Externe (SIE), a demisionat din funcţie, a confirmat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, informează MEDIAFAX.
mihai razvan ungureanu

Conform unor surse politice, demisia survine ca urmare a răcirii relațiilor din președintele Klaus Iohannis și directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu. Încă din iunie a.c., Klaus Iohannis i-a solicitat demisia lui MRU.

„Confirm demisia (lui Mihai Răzvan Ungureanu-n.r.), a fost primită la cabinetul preşedintelui”, a precizat Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis.
Dobrovolsch a mai spus că preşedintele a acceptat deja demisia, iar interimatul la conducerea SIE va fi asigurat de generalul Silviu Predoiu, adjunctului lui MRU.

Mihai-Răzvan Ungureanu ocupă această funcție din iunie 2015, când Klaus Johannis l-a nominalizat a doua oară pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe, în urma demisiei lui Teodor Meleșcanu datorată participării la alegerile prezidențiale.

MRU a mai fost directorul SIE în perioada 2007 – 2012, când a fost numit de preșesedintele de atunci Traian Băsescu.

CITEȘTE: CUI I-E FRICĂ DE BRANDURI? 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii