Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Mihai Marcu (MedLife): „România este o ţară predictibilă din punctul de vedere al riscului. România este numită o zonă stabilă” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Mihai Marcu (MedLife): „România este o ţară predictibilă din punctul de vedere al riscului. România este numită o zonă stabilă”

Mesaje precum „nu ne vindem ţara” şi „nu vrem să listăm companiile de stat” sunt o aberaţie şi sunt folosite ca scuză pentru a putea angaja neamurile la firmele de stat şi de a nu avea un management eficient, a declarat sâmbătă preşedintele consiliului de administrație al MedLife, Mihai Marcu, la Forumul Investitorilor Individuali, organizat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), informează NEWS.RO.
Mihai Marcu

Mihai Marcu (MedLife): „Această aberaţie, de genul «nu ne vindem ţara» şi «nu vrem să listăm companiile mari de stat», este doar o scuză de a putea angaja neamurile, de a nu avea guvernanţă şi de a nu face rost de fonduri”, a afirmat Mihai Marcu, la evenimentul de sâmbătă.

Omul de afaceri consideră că statul poate să rămână acţionar majoritar în urma listărilor, dar trebuie să lase companiile să fie conduse eficient.

„Hidroelectrica, Tarom, Aeroportul (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, n.r.) şi lista este lungă, au nevoie de acest lucru”, a precizat Marcu.

Preşedintele MedLife încurajează investitorii să-şi îndrepte atenţia către România, considerând că  ţara este stabilă şi predictibilă.

„România este o ţară predictibilă din punctul de vedere al riscului. România este numită o zonă stabilă”, a mai spus Marcu.

MedLife s-a listat în decembrie 2016 la BVB, prin vânzarea a 8,84 milioane de titluri, şi a strâns din piaţă 230 milioane lei (50,9 milioane euro) de la investitorii privaţi, mişcare care a reprezentat cel mai mare IPO a unei companii private la acaestă bursă.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE ÎN FEBRUARIE 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii