Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Miele deschide un magazin la Sibiu și estimează venituri de 150.000 de euro în primele șase luni - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Miele deschide un magazin la Sibiu și estimează venituri de 150.000 de euro în primele șase luni

Producătorul de echipamente electrocasnice premium, Miele, deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România, care se estimează ca va aduce venituri de aproximativ 150.000 de euro, în primele șase luni.
Miele Store Sibiu_2015 (8)

Noul magazin are 50 de metri pătrați, este amplasat central și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România, dar și mobilier de bucătărie sub alte branduri. Acesta este al treilea magazin exclusiv din România, după Miele Boutique Cluj și Miele Boutique Brașov.

Magazinul Miele exclusiv din Sibiu este deschis în parteneriat cu Okapi Electronics, cele două companii având o colaborare și în Cluj-Napoca.

În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și 56 de magazine în România.

Producătorul de echipamente electrocasnice are peste 17.660 de angajați, este prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2013/2014 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,22 de miliarde de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii