Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 MedicoverVoice: Implantul cu silicon: tot ce trebuie sa stii despre interventie - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

MedicoverVoice |
|

MedicoverVoice: Implantul cu silicon: tot ce trebuie sa stii despre interventie

Cu o experienta de peste 10 ani in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva, Dr. Silvia Stanculescu Vasalos impreuna cu specialistii echipei Metamorphosis ofera in Spitalul Medicover din Bucuresti consultatii si interventii de chirurgie a sanilor (marirea sanilor cu implant mamar, micsorarea sanilor, ridicarea sanilor), chirurgie a fetei (blefaroplastie superioara si inferioara, lifting centrofacial, lifting cervicofacial) si chirurgie estetica corporala (vibro-lipoaspiratie, abdominoplastie, lifting brate si coapse).
Medicover_Dr._Stanculescu_Vasalos_.jpg

Dr. Silvia Stanculescu Vasalos este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, iar din anul 2008 are competente pe vibro-lipoaspiratie si este specializata in chirurgie cosmetica, in cadrul Clinicii Milenio Portugalia, sub indrumarea Prof. Dr. Angelo Rebelo. Cursurile prestigioasei clinici Milenio sunt certificate de catre Academia Internationala de Chirurgie Cosmetica.

Este membra a asociatiilor profesionale Societatea Academica Romana de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, Asociatia chirurgilor plastici din Romania si Societatea Romana de Chirurgie Estetica.

Care este cea mai frecventa interventie estetica solicitata de paciente?

Gandita pentru femeile care nu sunt multumite de marimea actuala a bustului, operatia de augmentare mamara reprezinta cea mai frecventa interventie estetica.

Aceasta presupune marirea sanilor sau restabilirea volumului acestora, fiind recomandata femeilor care au suferit o modificare a bustului dupa nastere si alaptare sau in urma pierderii in greutate. Mamoplastia de augmentare se realizeaza prin plasarea unor implanturi siliconice sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral, cu scopul de a accentua sanii mici, de a corecta asimetriile acestora sau de a restaura consistenta lor. Operatia necesita anestezie generala si dureaza aproximativ 1-3 ore.

In primele ore dupa trezire, unele persoane pot manifesta urmatoarele efecte secundare: raguseala, dureri de cap, ameteala, greata, dureri musculare, oboseala. Aceste efecte se diminueaza pe masura ce anestezicele sunt eliminate din corp. Este indicat ca pacienta sa urmeze sfaturile chirurgului si sa aiba alaturi un membru al familiei, pentru ajutor si insotire la controale. De obicei, activitatea se poate relua dupa 2-3 zile, dar se recomanda evitarea solicitarii bratelor.

Dupa operatie pacienta va purta o bustiera pentru a realiza o pozitionare corecta a sanilor in timpul vindecarii si pentru a mentine simetria si compactarea acestora. Totodata, recomand ca pacienta sa se odihneasca si sa evite ridicarea greutatilor, aplecarea sau alte activitati obositoare, deoarece pot provoca disconfort si intarzia vindecarea.

Care sunt optiunile disponibile pentru implantele de marire a sanilor?

Cea mai frecventa intrebare pe care o primesc de la paciente este legata de forma implantului: implant anatomic sau rotund.

Atunci cand chirurgul estetician stabileste impreuna cu pacienta ce forma de implant i se potriveste, este foarte important sa se prezinte atat avantajele cat si dezavantajele fiecaruia. Fiecare pacienta este unica, iar constitutia fizica si caracteristicile tesuturilor trebuie sa fie extrem de minutios analizate pentru obtinerea unui rezultat optim.

La ora actuala, implantele difera in functie de forma (rotunde sau anatomice) si de continut (ser fiziologic, gel siliconic cu diverse densitati, implante mixte, etc). Forma, volumul si continutul implantelor sunt esentiale in obtinerea rezultatului dorit. Implantele anatomice cunoscute si sub denumirea de “implanturi in forma de lacrima” confera un aspect natural si discret sanilor datorita faptului ca in partea de sus nu au un volum atat de mare. In acelasi timp, in cazuri speciale, prezinta avantajul de a evita ridicarea sanilor. Implantele rotunde confera sanilor o forma mult mai agresiva, deoarece au acelasi volum atat in partea de sus cat si in cea de jos, iar acestia par mai mari si mai plini.

Forma implantul mamar este aleasa in functie de urmatoarele criteriile esentiale: calitatea partilor moi ale sanului (piele si tesut glandular), inaltime, greutate, circumferinta toracelui si mai ales de asteptarile pacientei dupa operatia de marire a sanilor. Toate aceste detalii se stabilesc in urma consultatiei pentru ca fiecare pacienta sa inteleaga toate implicatiile si pentru a arata asa cum isi doreste.

Pana la data de 14 decembrie, primele 10 paciente care se programeaza in Spitalul Medicover pentru operatia de marire a sanilor vor beneficia de 25% reducere, pretul promotional fiind de 2490 euro.

Oferta include analize preoperatorii, consult preanestezic si ecografie de san, o zi de spitalizare, procedura cu anestezie generala, proteze si bustiera. Operatia se va realiza in Spitalul Medicover de catre echipa Metamorphosis Center. Afla mai multe detalii pe site-ul www.medicover.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii