Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 McDonald’s a majorat salariul de intrare în companie cu 21% - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

McDonald’s a majorat salariul de intrare în companie cu 21%

Rețeaua de restaurante fast-food McDonald’s a crescut de la 1 aprilie salariul de intrare pentru angajaţii companiei cu 21%, informează MEDIAFAX.
mcdonalds.jpg

Astfel, salariul de intrare brut a ajuns la 1.450 lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 200 lei, precum şi un pachet substanţial de beneficii. În plus, 2.454 de angajaţi din cadrul companiei beneficiază de creştere salarială, potrivit unui comunicat de joi al companiei.

Daniel Boaje, Manager General McDonald’s România: „An de an angajăm peste 1.000 de persoane în restaurantele noastre. Ceea ce înseamnă că zilnic au loc zeci de interviuri de angajare în companie. Suntem alături de angajaţii noştri şi investim constant în dezvoltarea lor, fiind un pilon esenţial în sistemul McDonald’s. În cei peste 20 de ani de când activăm pe piaţa locală, peste 27.000 de persoane au urmat şcoala McDonald’s, un sistem de training complex, care reuşeste să contribuie la formarea de abilităţi şi cunoştinţe extrem de necesare în sectorul în care ne desfăşurăm activitatea. Astfel, această decizie este parte din procesul nostru de recunoaştere şi investiţie în angajaţii noştri”.

McDonald’s a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi peste 180.000 clienţi în cele 67 de restaurante din 21 de oraşe ale ţării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii