Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Mauricio Mesa Gomez, director general al Cordia România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Imobiliare |
|

Mauricio Mesa Gomez, director general al Cordia România

Anunțul numirii lui Mauricio Mesa Gomez marchează revenirea pe piața rezidențială românească a Futureal Group.
Mauricio Mesa Gomez

Futureal Group, unul dintre cei mai mari 20 de dezvoltatori din Europa,anunță numirea lui Mauricio Mesa Gomez în postul de director general al Cordia Romania.

”Am luat această decizie profesională pentru că Futureal este o companie prosperă, cu o echipă foarte dinamică, care vrea să investească și să dezvolte proiecte rezidențiale de mari dimensiuni în România, o piață în care am o experiență extinsă, de peste opt ani”, spune Mauricio Mesa Gomez.

Anterior, Mauricio Mesa Gomez a activat ca director general pentru Hercesa Romania și Bulgaria (2007-2016).

”L-am ales pe Mauricio Mesa Gomez pentru postul de director general al proiectelor noastre din România pentru a reprezenta compania și valorile noastre în piața românească de real estate”, spune Gábor Futó, fondatorul Futureal Group.

Citește și: De ce va fi 2016 primul an de adevărată revenire după criză a segmentului spațiilor de birouri?

În același timp, acest anunț marchează reluarea activității Futureal Group în România, țară în care grupul este cunoscut pentru dezvoltarea unor proiecte precum Parcul Privighetorilor (125 de apartamente, o investiție de 20 de milioane de euro) și centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare, dezvoltat în parteneriat cu Immofinanz AG, o investiție de 97 de milioane de euro.

Futureal Romania plănuiește să dezvolte ansambluri rezidențiale prin Cordia – membru al Futureal Group –, lider de piață pe segmentul dezvoltării rezidențiale din Ungaria.

Cordia a finalizat un număr de 2.400 de apartamente în ultimii 15 ani în regiunea central-europeană și are aproximativ 5.000 de unități locative în pipeline. Obiectivul pe termen lung al Cordia este să devină dezvoltatorul rezidenițial dominant în Europa Centrală și de Est.

Cu o valoare a proiectelor dezvoltate de 900 de milioane de euro și a celor din pipeline de 1,6 miliarde de euro, Futureal a devenit un jucător dominant pe piața imobiliară central-europeană. Dezvoltările, realizate în principal în Europa Centrală și de Est (Ungaria, Polonia și România) includ proiecte urbane mixed-use, rezidențiale, office și de retail.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii