Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Louis Vuitton creează cuferele celor două legendare trofee Roland-Garros - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Louis Vuitton creează cuferele celor două legendare trofee Roland-Garros

Sâmbătă, 10 iunie la ora 3:50, chiar înainte de începerea meciului final feminin cu Simona Halep, actorul Alexander Skarsgard va coborî treptele cu faimoasa Cupă Suzanne Lenglen și o va depune pe terenul unde Simona Halep va lupta pentru titlu.
LV&Roland-Garros cups

Legendara cupă este adăpostită în cufărul special creat de Louis Vuitton, la fel ca și Coupe des Mousquetaires care va fi depusă duminică de Nicole Kidman pe terenul unde se va disputa meciul final masculin.

Acum peste 160 de ani, Louis Vuitton a început prin a crea cufere de călătorie revoluționare și, până în ziua de azi, continuă să realizeze în atelierul istoric de la Asnières, cufere pe comandă specială care protejează obiectele cele mai prețioase ale clienților săi.

Cele două cupe care vor fi decernate în acest week-end la Rolland Garros sunt lucrate cu minuțiozitate de Maison Mellerio, cea mai veche casă de bijuterii din lume stabilită pe Rue de la Paix în Paris. Asemena „bijuterii” aveau nevoie și de niște cutii la fel de luxoase, care să le protejeze peste ani.

Louis Vuitton și artizanii săi sunt foarte mândri să realizeze cuferele pentru trofeele French Open, aceasta fiind deja o tradiție pentru brandul francez care, de ani de zile, realizează cutiile speciale pentru FIFA World Cup Trophy, America’s Cup, Rugby World Cup și America’s Cup Challenger’s Cup.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii