Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 La jumătatea lunii, Lidl va inaugura trei magazine în țară, în care angajează 60 de persoane - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Bunuri de consum |
|

La jumătatea lunii, Lidl va inaugura trei magazine în țară, în care angajează 60 de persoane

Lidl continuă investițiile în România și inaugurează trei magazine în Călărași, Piatra Neamț și Pitești, pe data de 13 aprilie.
Magazin_Lidl

Fiecare magazin are o suprafață dedicată clienților de peste 1.000 de metri pătrați și este prevăzută cu locuri de parcare. Odată cu deschiderea noilor magazine vor fi create aproximativ 60 de noi locuri de muncă.

Inaugurarea magazinelor din Călărași, Piatra Neamț și din Pitești este parte din strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la preț scăzut.

Citește și: Fondatorul 5 to go pariază 60.000 de euro pe o nouă franciză. Radu Savopol: „Este momentul să facem o schimbare de concept și venim cu Dialogue Social Bar”

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii