Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Kinga Varga lansează colecția Aripi de Vară - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Kinga Varga lansează colecția Aripi de Vară

Noua colecție ARIPI DE VARĂ semnată de Kinga Varga este o celebrare tonică si plină de culoare, în nuanțe de la roz fucsia la portocaliu, galben la degradeuri fine, albastru sau cobalt. Culori vii, care au menirea să te încarce de energie pozitivă și bună dispoziție.
9 GEACA AVIATOR

În noua sa colecție de primăvară – vară, Kinga Varga a creat o grafică cu aripi de îngeri în degradeuri cromatice reprezentând prin culoare fiecare înger, pe care mai apoi, l-a transpus pe materiale prin imprimare digitală pe materiale versatile precum taftaua, voalul, tullul sau jerseul fin din bumbac.

„Aceasta colecție aduce cu ea o întoarcere in timp si spațiu cu 13 ani în urmă, când verile le petreceam în atelierul tatălui meu unde se realizau colecții în serie limitată. Sacouri, geci, mantouri, trenci, pantaloni, salopete sunt câteva dintre modelele pe care le-am dezvoltat în această colecție. M-am întors la prima mea dragoste: confecție grea cu inspirație din linia bărbătească.” spune Kinga Varga.

 

 

Mereu in căutare de nou și inedit, Kinga Varga a creat cu această nouă colecție o nouă textura în relief și anume împletitura manuală, introdusă în țesătura materialului pentru a obține un aspect fronsat, detaliu pe care îl veți întâlni atât la rochiile scurte și lungi, cât și la tricouri.

 

Țesută din fire de mătase, cașmir, organza, mohair sau piele, povestea Kingăi Varga se împletește cu fire de tradiție începută într-un sat din Ardeal de către bunicul pantofar și dusă mai departe, la oraș, de către tatăl ce avea un atelier de croitorie. Kinga Varga dă aripi tradiției și, după premii și distincții obținute ca tânăr designer,  își deschide în 2006 primul atelier. Colecţiile Kinga Varga spun o poveste despre candoare şi senzualitate, despre feminitate şi joc, complimentând forma corpului prin piese care pot fi purtate zi de zi în combinaţii ingenioase, până la creaţii unicat realizate manual.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii