Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Iulius Imperator? Iulian Dascălu, încă 73.000 mp de spații office la Timișoara - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Bani și Investiţii |
|

Iulius Imperator? Iulian Dascălu, încă 73.000 mp de spații office la Timișoara

În condițiile unei competiții acerbe, compania Iulius anunță demararea construcției la încă trei clădiri de birouri din ansamblul Openville.
Openville 02 (2)

Compania IULIUS va demara în primăvară lucrările de construcţie la trei noi clădiri de birouri clasa A din proiectul multifuncţional Openville Timişoara, situat în proximitatea Iulius Mall. Cele trei imobile, care vor fi dezvoltate sub brandul United Business Center (UBC), însumează o suprafaţă de 73.000 mp şi vor fi livrate pe piaţă într-un termen cuprins între 12 şi 18 luni.

În total, ansamblul Openville Timişoara va include şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de peste 130.000 mp. Din aceasta, 18.000 mp au fost deja livraţi şi închiriaţi integral, iar alţi 13.000 mp urmează a fi finalizaţi în luna iunie.

„Openville va fi un centru urban activ, care va crea o experienţă unică în regiune: va reprezenta cel mai bun loc din oraş în care să lucrezi şi o destinaţie aparte de socializare şi relaxare, unde te poţi recreea, fie la cumpărături, restaurante şi cafenele, fie în aer liber, în parcul de 55.000 mp. Aceste trei clădiri de birouri noi, cu termen de livrare între 12 şi 18 luni, împreună cu UBC 2, inaugurată în luna ianuarie, şi UBC 1, care urmează a fi finalizată în această vară, reprezintă prima fază de dezvoltare a ansamblului Openville şi vor forma principalul centru de business din vestul ţării”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei IULIUS. Cele trei imobile office, printre care se numără şi cea mai înaltă clădire din România (155 m), urmează a fi construite după normele LEED.

Anunțul companiei Iulius vine în condițiile în care pe piața imobiliară din Timișoara, oraș clasat pe primul loc în topul Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri din România, ediția 2016, concurența pe segmentul office este una acerbă. Ovidiu Șandor, antreprenor de al cărui nume se leagă dezvoltarea primului ansamblu office modern din orașul de pe Bega, City Business Centre, dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții sud-african NEPI, a anunțat, la începutul anului, demararea lucrărilor la ansamblul mixt rezidențial-office ISHO.  ”Începem anul în forță cu organizarea şantierului pe terenul cuprins între Bulverardul Take Ionescu și malurile Begăi. Pentru a optimiza dezvoltarea, vom împărți proiectul în trei etape. Lucrările la prima etapă vor dura un an. Astfel, primii 16.500 mp de birouri de nouă generație din ISHO Offices vor fi livrați până în martie 2018. Concomitent, vom ridica și primele apartamente”, spunea Ovidiu Șandor.

Un alt dezvoltator care mizează pe segmentul office timișorean este Werk Property Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Timișoara, care a anunțat, anul trecut, că va investi 30 de milioane de euro în dezvoltarea Vox Technology Park, proiect de birouri clasa A cu o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați, care va fi livrat în acest an. În prezent, lucrările la proiectul care cuprinde două corpuri de clădire, cu 10 și 7 etaje, au ajuns la etajul al cincilea al clădirii, gradul de ocupare fiind de 54%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii