Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 HBO difuzează în premieră la TV „Fixeur” de Adrian Sitaru - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

HBO difuzează în premieră la TV „Fixeur” de Adrian Sitaru

Televiziunea HBO România difuzează în premieră, pe canalul linear distribuit prin cablu, filmul regizorului Adrian Sitaru „Fixeur”, despre traficul de persoane și etica în domeniul presei, duminică 4 iunie, de la ora 20:00, informează Media Expres.
Fixeur

Filmul are un rating 15, nefiind recomandat sub această vârstă și va fi difuzat timp de aproximativ o lună pe canalul linear al televiziunii prin cablu, în total de opt ori, ultima difuzare fiind pe 9 iulie, de la ora 21:55.

„Fixeur” a avut premiera pe marile ecrane în toamna 2016 la TIFF Toronto în Canada și a intrat în cinematografele din România din 27 ianuarie 2017. Filmul este programat de asemenea la Cluj la TIFF 2017 în cadrul evenimentului Zilele Filmului Românesc în perioada 8-11 iunie.

Filmul a primit o critică pozitivă în revista franceză „Paris Match” în luna martie 2017, fiind remarcate finețea psihologică a portretului unui antierou confruntat cu o dilemă morală, rigoarea punerii în scenă aproape invizibilă și extrem de precisă, cu secvențe elaborate care lasă loc dialogurilor și un filon de actori care pare inepuizabil.

CITEȘTE: CINE SUNTEM? 

Revista remarcă, de asemenea, dimensiunea universală a personajului principal Radu (interpretat de Tudor Aaron Istodor), un om ambițios care vrea să accelereze în viața profesională și în relația cu copilul logodnicei lui, dar se găsește pus în fața realității, nu este de fapt jurnalist ci doar un „fixeur”, nu este un tată bun ci unul exigent, chiar dacă la final Sitaru oferă o frumoasă scenă de reconciliere.

„Fixeur” a avut o performanță modestă pe marile ecrane, atrăgând 3.008 spectatori în prima săptămână după premiera din luna ianuarie 2017 și avea la 28 mai, după 10 săptămâni de difuzare, doar 4.553 de spectatori, având încasări totale de 42.342 lei, potrivit cinemagia.ro. Pentru comparație, filmul românesc cu cele mai mari încasări în 2017 până în prezent este „6,9 pe scara Richter” de Nae Caranfil, cu 30.515 spectatori și încasări totale de 455.434 de lei după 11 săptămâni de la premieră.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii