Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Grupul Erste a devenit broker la Bursa de Valori București - Forbes.ro
Cautare



, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Grupul Erste a devenit broker la Bursa de Valori București

Grupul austriac Erste, proprietarul BCR, a fost admis ca broker la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), pe piaţa reglemementată la vedere, iar oficialii BVB se aşteaptă ca această "deschidere" a pieţei de capital româneşti la Viena să asigure un acces mai bun la investitorii internaţionali, informează MEDIAFAX.
ERSTE Group

Consiliul Bursei a aprobat, pe 11 ianuarie, admiterea Erste Group Bank ca participant la sistemul de tranzactionare al BVB, pe piața reglementată la vedere, iar instituţia financiară a început să tranzacţioneze de vineri, 15 ianuarie, potrivit unui comunicat al BVB.

„Suntem încântaţi că piaţă de capital din România va avea o deschidere directă pe piaţa din Viena şi sperăm că acest pas va reprezenta o nouă cale de acces a Bursei de Valori Bucureşti către investitorii internaţionali”, a declarat directorul general al Bursei de Valori Bucureşti, Ludwik Sobolewski.

Erste Group Bank acţionează în calitate de market maker clasic pentru acţiunile emise de Erste Group Bank şi Fondul Proprietatea începând cu dată de 18 ianuarie 2016. Erste înlocuieşte în această calitate BCR.

„Sprijinirea dezvoltării pieţelor de capital din Europa Centrală şi de Est face parte din strategia Erste Group, iar acesta este un pas concret pe care îl facem în această direcţie. În plus, odată cu participarea directă la sistemul de tranzacţionare al BVB, Erste Group poate beneficia de drepturi depline în activitatea de market making de pe piaţă locală”, a declarat Ştefan Dorfler, şef al Group Markets la Erste Group.

RADIOURILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL URBAN

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii