Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Gala Forbes Best Office Buildings 2017 a premiat cei mai buni dezvoltatori din domeniu - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Gala Forbes Best Office Buildings 2017 a premiat cei mai buni dezvoltatori din domeniu

Marți, 28 februarie 2017, la Hotel Novotel, a avut loc cea de-a treia ediție a Galei Forbes Best Office Buildings, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai importanți actori din segmentul office: dezvoltatori, investitori, proprietari, bănci, companii chiriașe.
SKY_9249

Anul acesta zonele consacrate în care au fost dezvoltate clădiri de birouri în Capitală intră în competiție directă cu hub-urile office din orașele secundare precum Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

1

Conceptul Best Office Buildings este un concept 100% marca Forbes România și a înregistrat un succes deosebit, încă de la prima ediție, ce a avut loc în anul 2015. Gala de premiere a fost gândită ca un eveniment de înaltă ținută, dar și cu scopul de a veni în completarea ediției print, cu acelasi nume, lansată de Forbes România.

Varianta print — Best Office Buildings — este o ediție dedicată segmentului office românesc și cuprinde o ierarhie a principalelor hub-uri de clădiri de birouri, realizată pe baza a cinci criterii: stoc, grad de ocupare, structura cererii, livrări și caracteristici verzi.

Astfel, în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings sunt premiate, în fiecare an, companiile cu reușite sau mișcări notabile în segmentul de piață ce cuprinde zona office.

140

Câștigătorii ediției 2017 a Galei Forbes Best Office Buildings sunt:

Cel mai mare proprietar de clădiri office – Globalworth

Cel mai activ fond de investiții în piețele secundare – New Europe Property Investments

Premiul special pentru dezvoltare continuă – Luxoft România

Premiul special pentru viziune în dezvoltarea verde – Siemens

Cel mai activ fond de investiții – Globalworth

Cel mai verde proiect din piețele secundare – ”The Office”, Cluj-Napoca

Cel mai activ dezvoltator – Atenor

Cel mai spectaculos rebranding – Immofinanz

Cel mai inovator proiect în piețele secundare – United Business Center Iași

Cel mai curajos dezvoltator din piețele secundare – Werk Property Group

Premiu special pentru reconversia în spații office – Anchor Group

Premiul de excelență în construcții de spații office – Bog’Art

Cel mai activ constructor – Octagon

Cel mai activ broker de pe segmentul office – Horațiu Florescu

11

Din dorința de a încuraja tânăra generație de arhitecți, mentoratul și inovația, această ediție a Galei Forbes Best Office Buildings a marcat un episod pilot în susținerea proiectelor tinerilor studenți la arhitectură printr-o expoziție de machete. Expoziția a culminat cu votul publicului, al redacției Forbes și al doamnelor profesoare Conf.Dr.Arh. Magda Stănculescu și Lect.Dr.Arh. Mihaela Staicu de la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, în urma căruia patru proiecte au fost considerate câștigătoare și premiate cu câte o apariție în revista Forbes.

Pe parcursul serii, invitaţii s-au bucurat de momente artistice oferite de trupa de jazz a capella Blue Noise.

Partenerii acestui eveniment au fost: BMW, partener strategic, Genesis Development, partener platinum, Philips Lighting, Vox Technology Park și Nemo Express, în calitate de parteneri gold, Anchor Group, COS – Corporate Office Solutions, Immofinanz și iSTYLE PRO, parteneri silver și Praktiker în calitate de partener.

Totodată, evenimentul s-a bucurat de sprijinul Imperioso pentru aranjamentele florale, La Fântâna pentru apă și cafea, Profructta pentru soft drinks și vin și șampanie Jidvei.

Partenerii media ai evenimentului au fost: BirouInfo, MagicFM și revista Cariere.

Fotografiile de la Gala Forbes Best Office Buildings 2017 pot fi văzute în albumul foto de pe pagina de Facebook Forbes România și în următorul număr al revistei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii