Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Frumusețea organică și produsele cu celule stem din fructe - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

Frumusețea organică și produsele cu celule stem din fructe

Aseară, în mansarda florăriei Iris, Secom® a lansat în exclusivitate pe piața din România gama de cosmetice naturale de la Andalou Naturals, ce cuprinde 60 de produse pentru îngrijirea tenului, părului și corpului.
Andalou

Seara a început cu delicii și cu invitația de a testa produsele așezate, pe game, în colțuri tematice. Apoi, Dana Sota și Melania Medeleanu au vorbit despre frumusețea interioară și exterioară și au mărturisit aventurile lor vizavi de acest „cadou” pe care ni-l face natura.

Am apreciat cuvintele bânde ale Melaniei și mi-ar fi plăcut să o aud mărturisind mai multe despre începuturile ei în presă și despre descoperirea frumuseții interioare. Aș fi vrut să o ascult mai mult și pe Dana povestind despre experimentele ei cu tot felul de produse cosmetice de-a lungul vremii și despre detoxul care a durat aproape 2 ani.

17554416_1263858667044324_8901009735410794898_n

Apropo de cosmetice, ceea ce mi-a atras atenția în prezentarea de aseară a fost că produsele Andalou Naturals conțin ingrediente nemodificate genetic (Non-GMO), acesta fiind primul brand din industria de frumusețe din SUA care a obținut certificarea Non-GMO, formulele au ingrediente certificate organic, produsele sunt Cruelty-Free (nu au fost testate pe animale), nu conțin gluten, nu conțin parabeni, sunt Eco-Friendly, provin din comerțul echitabil (Fair Trade), sunt Vegetariene & Vegane și datorită formulelor naturale pot fi folosite de femeile însărcinate sau care alăptează.

Știința celulelor stem din plante și fructe

Andalou Naturals oferă o perspectivă unică în întârzierea procesului natural de îmbătrânire a pielii prin celulele stem din plante și fructe. Formulele asociază celule stem din măr, din specia Uttwiler Spätlauber, bogate în fitonutrienți și proteine, celule stem din struguri, specia Gamay Teinturier Freaux, conțin o cantitate considerabilă de flavonoide numite antocianine, cu rol puternic antioxidant, celulele stem din argan (Argania Spinosa), bogate în acizi grași esențiali, antioxidanți și vitamina E, celulele stem din transafir alpin (Rhododendron ferrugineum), o specie rezistentă la razele UV și la condițiile meteo extreme, aceste celule fiind utilizate pentru calmarea tenului sensibil, reactiv.

IMG_1136

Cele 4 game lansate sunt: Gama 1000 Roses® ( pentru tenul sensibil, cuprinde produse cu celule stem din trandafir alpin (Rhododendron ferrugineum), Gama Age Defying (pentru tenul uscat, cu extracte din fructe de pădure, resveratrol, celule stem din fructe, coenzima Q10), Gama Clear Skin (pentru tenul gras, predispus spre acnee, cu acid salicilic, acai, kombucha) și Gama Brightening (pentru tenul normal și mixt, cu celule stem din citrice, Vitamina C, extract de morcov, miere de Manuka și dovleac).

Pe lângă gama de produse pentru ten, Andalou are și o linie de îngrijire a părului și o gamă de produse destinate îngrijirii corpului.

În plus, Andalou derulează un program de responsabilitate socială „A Path of Light”, donând profitul net pe care-l generează vânzările cremelor de mâini, către educația femeilor din țările măcinate de conflicte (programul SHE-CAN are ca beneficiare femei din Afganistan, Rwanda, Cambodgia).

Toate produsele sunt disponibile în rețeaua de magazine Secom® din București, Brașov, Bacău, Cluj, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu și Timișoara, online pe www.secom.ro și la unele magazine și farmacii partenere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii