Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Forbes România a celebrat 100 de ani de Forbes în lume, prin Gala Forbes 100 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Evenimente |
|

Forbes România a celebrat 100 de ani de Forbes în lume, prin Gala Forbes 100

Luni, 22 mai 2017, Forbes România a organizat la Sala Unirii de la Palatul Parlamentului GALA Forbes 100, un eveniment aniversar extraordinar în care s-au sărbătorit 100 de ani de presă de business de calitate.
18664208_1476003699097617_8457141117957543100_n

Lansată de către familia Forbes în 1917 pentru a sprijini „the doers and the doings”, revista Forbes îi promovează de 100 de ani pe toți acei antreprenori inovativi, hotărâți, visători, inovativi și neobosiți care transformă lumea în care trăim.

Evenimentul a reprezentat un arc peste timp, prin care Forbes România și-a dorit să lege trecutul, prezentul și viitorul, printr-un tur spectaculos a 200 de ani de business și nu numai. Invitatul de onoare al acestui eveniment de marcă a fost Excelența Sa, Hans G. Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

Evenimentul marcant al acestui an, Gala Forbes 100 a recreat atmosfera antreprenorială efervescentă a anului 1917, an în care B.C. Forbes fonda ceea ce va deveni cea mai cunoscută revistă de bussiness din lume – Forbes Magazine.

Invitații acestei seri au pășit în prima redacție Forbes apoi au descoperit locuri și momente importante care au marcat acel an: Gentlemen’s Club, Clubul Sufragetelor, bătaia cu flori la Șosea și Grădina Boierească cu delicioasele preparate ale Bucureștiului de altădată. Seara a continuat cu un salt peste timp, purtându-i pe invitați în 2117, într-un oraș proiectat în viitor, un viitor unde, oamenii nu vor fi înlocuiți de roboți, mâncarea nu va fi sub formă de pilule, printul va prospera, iar imaginația și inovația vor continua să ne caracterizeze.

Gala Forbes 100 a celebrat, mai presus de toate, arta de a trăi frumos și de a face business de calitate, două principii în care noi, cei de la Forbes România, credem cu toată tărie și le aplicăm în fiecare zi.

Dorim să le mulțumim partenerilor care au facut ca această seară să fie specială: BMW România, în calitate de partener strategic, Nespresso, Official Coffee pentru Gala Forbes 100, Carrefour România, în calitate de partener strategic, Maurer Imobiliare în calitate de partener Platinum. 

În calitate de partener Gold: Samsung, Banca Transilvania, Zenith, Galt Orologerie Elvetiana, Garanti Bank, Mc Donald’s, Knight Frank, Praktiker, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești în calitate de partener Silver și Amcham în calitate de partener Instituțional!

Mulțumim, de asemenea, partenerilor: Les Ateliers Nomad pentru Videomapping, Florăriile Iris, Zexe Braserie, Graphtec Design, Revtech, PepsiCo, Hansen, AntiqueCenter, Anticariat 1, Romanian Bussiness Leaders, Koon, Different Motorcycle, Nomad SkyBar, Residence Hotel, Calif, Petrișor Events, Allkimik.

Și artiștilor: Viorica Pintilie, Trupa Golan, Backstage Boys, Cuibul Artiștilor.

Despre Forbes România:

Universul Forbes cuprinde la cinci ani de la relansarea brandului pe piața românească o revistă lunară de business- Forbes Romania, o revista lunară de lifestyle – ForbesLife , o revistă trimestrială de lux și atitudine – Up by Forbes, o revistă semestrială de orologerie – Lifetime, precum și binecunoscutele proiecte anuale – Forbes Kids și Forbes 500.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii