Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Filme şi seriale subtitrate şi dublate în limba română pe platforma NETFLIX - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Filme şi seriale subtitrate şi dublate în limba română pe platforma NETFLIX

Netflix, cea mai mare reţea de televiziune online din lume, a lansat interfaţa de utilizare pentru România, împreună cu subtitrări şi dublaje în limba română pentru mii de ore de seriale şi filme, inclusiv pentru programele originale.
Netflix

Printre filmele originale Netflix care vor fi disponibile în curând se numără „War Machine”, cu Brad Pitt şi Ben Kingsley, „Okja”, cu Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton şi Paul Dano, şi „Bright”, cu Will Smith şi Joel Edgerton.

La secțiunea seriale originale Netflix sunt disponibile producțiile „Orange is the New Black” şi „The Crown”, „Cele treisprezece motive”, „Fetele Gilmore”, la care se adaugă filmele „Costume”, „Arcaşul”, „Dexter”, „Gossip Girl”, „Breaking Bad”, „Stăpânul inelelor”, „Războiul stelelor” şi „Uimitorul Om-Păianjen”.

Netflix poate fi accesat pe mai mult de 1.000 de dispozitive conectate la internet, iar abonaţii din România pot testa gratuit serviciul timp de o lună după ce se înscriu pe netflix.com. Tariful lunar este de 7,99 de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii