Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 FilmBox Premium difuzează filmul SF „Europa Report” cu Anamaria Marinca într-unul din rolurile principale - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

FilmBox Premium difuzează filmul SF „Europa Report” cu Anamaria Marinca într-unul din rolurile principale

FilmBox România difuzează în premieră în România thrillerul SF „Misiunea Europa” („Europa Report”, 2013, în regia lui Sebastian Cordero), în care joacă actrița română Anamaria Marinca, sâmbătă, 20 august, de la ora 21:00, informează Media Expres.
FILM BOX

Filmul urmărește expediția a șase astronauți către Europa, satelitul planetei Jupiter, în căutarea vieții extraterestre. Astronauții vor descoperi nu doar forme minuscule de viață, ci și niște ființe care vor transforma călătoria lor într-una mortală.

Pelicula, cu un rating de 80% pe siteul rottentomatoes.com

Anamaria Marinca interpretează rolul pilotului Rosa Dasque în film, fiind citată pe IMDB cu replica „Compared to the breadth of knowledge yet to be known… what does your life actually matter?” (Față de vastele cunoștințe care rămân de descoperit… cât contează viața ta, de fapt?, trad. Media Expres).

Marinca a devenit celebră odată cu premiul de la Cannes al filmului „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, și a mai jucat alături de Liam Neeson în „Five minutes of Heaven” și alături de Brad Pitt în „Fury”. Anamaria Marinca a primit 12 premii internaționale, printre care și trofeul Bafta pentru rolul din „Sex Traffic”.

CITEȘTE: TOP 30 CEI MAI MARI INVESTITORI ÎN PUBLICITATEA DIN PRINT ÎN SEMESTRUL I 2016

La finalul acestui an, National Geographic Channel va difuza un film documentar despre o posibilă colonizare a planetei Marte în care Anamaria Marinca va juca din nou un rol de cosmonaut.

Televiziunea FilmBox Premium aparține celui mai important distribuitor de filme din Polonia prin intermediul companiei SPI International, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus.

FilmBox Premium este distribuit în România în pachete opționale prin rețelele de cablu UPC și Akta. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii