Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 FilmBox Premium difuzează comedii cu Zac Efron, Pierce Brosnan, Colin Farrell și Christopher Walken - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

FilmBox Premium difuzează comedii cu Zac Efron, Pierce Brosnan, Colin Farrell și Christopher Walken

FilmBox Premium difuzează în ultima parte a lunii iulie filme cu vedetele de la Hollywoo: Zac Efron, Pierce Brosnan, Colin Farrell și Christopher Walken, informează Media Expres.
Film Box

Zac Efron joacă în „Acel moment penibil” – producție 2014, despre trei burlaci care, după ce își promiseseră unul altuia că nu se vor mai implica în nicio relație, încep, rând pe rând, să se îndrăgostească. Zac Efron, care în film are secvențe nud, a declarat că nu a avut nicio inhibiție: „Dacă ajută la autenticitate și dacă este abosolut necesar, atunci nu refuz nicio provocare”. Comedia „Acel moment penibil” este difuzată pe 22 iulie, de la ora 22:15.

„Matadorul”, cu Pierce Brosnan, descrie aventurile unui asasin plătit care are probleme în a-și îndeplini o misiune. Ca să își salveze viața, el trebuie să se bazeze pe un comis-voiajor care are crize existențiale. Comedia s-a filmat în numai 40 de zile, în Mexic, din cauza temerilor că viața actorilor ar putea fi în pericol. Producția, care și-a adăugat la încasări și cei 22.000 dolari cu care a fost scos la licitație sombrero-ul purtat de Pierce, este programată pe FilmBox Premium, vineri, 29 iulie, de la ora 22:35.

CITEȘTE: UN CAL, UN CAL, PR-ul MEU PENTRU UN CAL!

Collin Farrell și Christopher Walken încheie luna la FilmBox în comedia neagră „Șapte psihopați și un câine”, producție 2012, lăudată de critici și cotată cu un rating de 82% pe site-ul Rotten Tomatoes.

Scrisă și regizată de laureatul cu Oscar Martin McDonagh, filmul de pe FilmBox Premium spune o poveste cu gangsteri, hoți de câini și scriitori în pană de inspirație. Collin Farrell a declarat că „provocarea cea mai mare a fost să redau exact umorul personajului pe care Martin McDonagh l-a creat”, iar Christopher Walken a spus că s-a văzut încă de la început interpretând rolul lui Hans în pelicula care este difuzată pe 31 iulie, e la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Televiziunile din pachetul FilmBox sunt operate de compania Kino Polska TV S.A. din Polonia, care distribuie în România FilmBox Premium, FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus.

Principalii operatori care difuzează televiziunile sunt UPC, Telekom, Orange TV și Akta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii