Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 FilmBox HD Extra s-a lansat pe platformele DTH ale UPC în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

FilmBox HD Extra s-a lansat pe platformele DTH ale UPC în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România

UPC DTH a adăugat recent televiziunea FilmBox Extra HD la oferta în Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și România, potrivit unui anunț al SPI International, operatorul internațional de televiziune cu plată care operează televiziunile FilmBox, informează Media Expres.
FILMBOX_EXTRA_HD

FilmBox Extra HD este disponibil abonaților platformelor DTH ale UPC într-un pachet special Filmbox, împreună cu alte trei televiziuni de filme premium: FilmBox Premium, FilmBox Plus și FilmBox Family. UPC operează platformele sale DTH sub numele UPC Direct în Ungaria, freeSAT în Republica Cehă și Slovacia, și sub marca FocusSat în România. FilmBox Extra HD este ridicat pe satelitul Thor 1° Vest.

„Lansarea FilmBox Extra HD consolidează pachetul nostru de premium pe UPC DTH, care include acum patru televiziuni de filme unice. Mișcarea îmbunătățește de asemenea prezența noastră pe satelitul care aparține Telenor, Thor 1 ° Vest”, a declarat Berk Uziyel, director executiv al Filmbox International Ltd.

„Cu achizițiile recente de la studiouri mari din SUA, cum ar fi NBCUniversal și Disney, pachetul nostru premium difuzează filme populare și dispune de o vastă bibliotecă în formatul HD”, a mai spus Uziyel.

Printre ultimele achiziții de programe se numără drama Disney „McFarland, USA”, cu Kevin Costner. Televiziunile FilmBox sunt distribuite de Filmbox International Ltd., o filială deținută în totalitate de Kino Polska TV SA din Polonia. SPI International / Filmbox este o companie de media care operează peste 30 de televiziuni de pe cinci continente, cu peste 45 de milioane de abonați plătitori.

SPI este de asemenea unul dintre cei mai mari agregatorii de conținut nativ 4K / Ultra HD din lume. SPI emite tradițional pe rețele de canale TV liniare, dar și prin streaming live pentru orice dispozitiv conectat la Internet.

Compania funcționează de peste 25 de ani ca furnizor de filme pentru cinema și de programe de televiziune. Serviciul DTH al UPC are cumulat peste 800.000 de abonați în cele patru țări în care se distribuie. Serviciul este operat prin intermediul companiei din Luxembourg UPC DTH S.à rl, parte a Liberty Global plc.

VEZI AUDIENȚELE OBȚINUTE DE MECIURILE DIN LIGA 1 ÎN ULTIMUL SEZON!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii