Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Evenimentul V for VINTAGE Ediția #18 are loc între 8 - 9 Aprilie - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

Evenimentul V for VINTAGE Ediția #18 are loc între 8 – 9 Aprilie

Ediția cu numărul #18 V for VINTAGE, primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al inițiativelor locale de design, are loc pe 8 și 9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard. 
V for Vintage #17Photo Credits: Ionut Dobre

Pentru două zile, intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.

În această primăvară organizatorii V for VINTAGE #18 celebrează libertatea de a alege între design vestimentar, accesorii și bijuterie de autor, design de obiect și vintage autentic. 

V for Vintage 8-9 aprilie

Peste 100 de creatori atent selectați își expun colecțiile de piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor și obiecte de artă decorativă #designedwithpassion iar ca de fiecare dată, tema dă tonul și colecțiile designerilor au ca unealtă principală elementul de styling, într-o ediție în care detaliile fac diferența.

V for VINTAGE aduce aproape peste 10 colecționari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate și două zile dedicate comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

Programul evenimentului (Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 5)
Sâmbâtă, 8 aprilie 11:00 – 20:00
Duminică, 9 aprilie 11:00 – 20:00
Bilet intrare 10 lei

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii