Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Emmanuel Macron a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din Franța - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Emmanuel Macron a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din Franța

Ministerul de Interne din Franța a anunţat duminică seara noi rezultate parţiale după numărarea a 40 de milioane de voturi exprimate în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Rezultate indică un uşor avans cu 23,54% din voturi pentru Emmanuel Macron şi 22,33% pentru Marine Le Pen, informează NEWS.RO.
Emmanuel Macron

UPDATE: Emmanuel Macron (En Marche!) a câștigat primului tur al alegerilor prezidențiale din Franta, cu 23,75% din voturi, potrivit rezultatelor oficiale definitive anunțate luni dimineața de Ministrul de Interne. Macron se va confrunta în turul al II-lea cu Marine Le Pen, candidata Frontului National (extrema dreapta), care a obtinut 21,53% din voturi în primul tur. Prezența la urne a fost de aproape 80%.

(textul inițial)

Balanţa ar urma să se îndrepte şi mai mult în favoarea candidatului de centru-stânga după numărarea tuturor voturilor exprimate în marile oraşe şi zone metropolitane din Franţa, precum şi în secţiile din Canada şi Statele Unite.

Primele rezultatele parţiale arătau 24,38% din voturi pentru Marine Le Pen şi 22,19% pentru Emmanuel Macron după numărarea a 20 de milioane de voturi exprimate în Hexagon.

Francois Fillon (conservator) şi Jean-Luc Melenchon (extrema stângă) şi-au recunoscut deja înfrângerea în faţa propriilor susţinători, iar ultimul a refuzat să-şi exprime sprijinul pentru Macron sau Le Pen.

Între timp, prezidenţiabilul conservator a anunţat că are de gând să voteze cu Emmanuel Macron pentru a opri ascensiunea Frontului Naţional.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii