Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Echipa națională va încasa cel puțin 8 milioane euro pentru participarea la EURO 2016 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Echipa națională va încasa cel puțin 8 milioane euro pentru participarea la EURO 2016

Reprezentativa de fotbal a României va obținte cel puțin 8 milioane de euro pentru participarea la turneul final al Campionatului European de fotbal din Franța, unde va evolua într-o grupă alături de Franța, Elveția și Albania, informează AGERPRES.
fotbal_Liga_I.jpg

Cele 8 milioane de euro reprezintă suma minimă garantată de UEFA pentru fiecare dintre cele 24 de echipe participante la turneu. Această sumă ar putea crește în funcție de performanțele obținute pe în timpul competiției.

Astfel, fiecare victorie în faza grupelor va fi recompensată cu un milion de euro, în timp ce un rezultat de egalitate va fi recompensat cu 500.000 de euro.

Echipele care vor reuși calificarea în optimile de finală vor încasa câte 1,5 milioane euro, în timp ce pătrunderea în sferturile de finală va fi răsplătită cu 2,5 milioane euro.

Pentru calificarea în semifinale, recompensa este de 4 milioane euro, în timp ce o prezență în finală asigură 5 milioane euro învinsei și 8 milioane euro câștigătoare trofeului.

Partida inaugurală a turneului final se va disputa între Franța și România, pe 1 iunie, pe Stade de France.

TOP 10 TELEVIZIUNI CU CELE MAI MARI COTE DE PIAȚĂ LA NIVEL NAȚIONAȚ ÎN IANUARIE 2016 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii