Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Dragnea: „Toți miniștrii și-au depus demisia în alb la partid. Nu le folosesc” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Dragnea: „Toți miniștrii și-au depus demisia în alb la partid. Nu le folosesc”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că toți miniștrii Guvernului Grindeanu și-au depus demisiile în alb la partid, dar, spune el, nu le va folosi pentru că nu asta e procedura corectă, transmite Agerpres.
Liviu Dragnea shutterstock_372051865

Toți (miniștrii și-au depus demisiile în alb la partid — n.r.), atunci când și-au primit mandatele. Nici nu știu unde sunt depozitate aceste demisii în alb, ei au făcut gestul ăsta, dar eu nu le folosesc pentru că nu cred că asta e o procedură corectă. Adică nu mă duc și le iau din sertar și le pun data. Eu nu procedez așa. Am mai avut un caz de genul ăsta și nu…”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă miniștrii și-au depus demisiile în alb așa cum a procedat Olguța Vasilescu.

Potrivit acestuia, inclusiv premierul Sorin Grindeanu ar fi făcut un astfel de gest.

Probabil că în euforia formării noului Guvern unul dintre ei a avut această idee și au făcut acele demisii în alb. Nu mă interesează acele demisii în alb. Cine vrea să-și dea demisia trebuie să fie un act asumat și explicat, nu o demisie lăsată în alb care este activată”, consideră Dragnea.

Președintele PSD a menționat că deocamdată nu se știe dacă vor fi propuse schimbări în Guvern:

Deocamdată, nu știm dacă vom propune schimbări în Guvern, indiferent despre cine ar fi vorba. Cel mai important este programul de guvernare, să vedem dacă sunt întârzieri în implementarea programului și, din păcate, se pare că sunt, care sunt cauzele generate de unii membri ai Guvernului, cauzele generate de mecanismele interne de funcționare a Guvernului, cauze generate de anumiți funcționari în anumite ministere, întârzieri. După ce vedem care sunt cauzele atunci o să propunem și măsuri, pentru că dacă ne concentrăm doar la schimbarea unor membri ai Guvernului și cauzele rămân aceleași o să fim în aceeași situație. În acest moment, exclud orice discuție despre schimbări. După ce facem analiza raportului de evaluare vom avea o decizie”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii