Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Distribuția video online și digitală depășește distribuția pe suport fizic - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Distribuția video online și digitală depășește distribuția pe suport fizic

Piața europeană video va atrage venituri de 11 miliarde de euro până în anul 2022, anul 2016 fiind ultimul în care piața video pe suport fizic (DVD, BlueRay – închirieri și vânzări) a adus mai multe venituri decât distribuția online și digitală (TVOD, EST, SVOD), potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare a pieței Dataxis, informează MEDIA EXPRES.
Video

Veniturile în Europa de Vest, Centrală și de Est vor ajunge la 8,5 miliarde de euro până la finalul anului 2022, din care peste 95% vor fi venituri din Europa de Vest.

Dataxis estimează că piața digitală va crește mai ales în domeniul SVOD (video prin satelit), cu 70% din veniturile digitale atrase în Europa până în 2022. Un număr de 80 de milioane de abonați vor fi conectați în plus la SVOD între 2016 și 2022.

Distribitia video

Europa va avea în acel moment 125 milioane de abonați la SVOD în 32 de țări. Țările nordice și Marea Britanie vor fi liderii pieței, cu 25% din total.

Aproape 40% dintre casele din Europa vor avea abonamente la un serviciu SVOD până în anul 2022, fapt care va duce la triplarea caselor cu aceste servicii față de anul 2016.

Dataxis (Dataxis.com) este o firmă globală specializată în studii de piață, organizarea de evenimente și servicii pentru industriile TV și telecom în peste 200 de țări. Compania are birouri în Europa, America Latină și Africa.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN LUNA APRILIE 2017 – NAȚIONAL

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii