Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Discovery difuzează din 11 aprilie „Salvatorii de pe Everest” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Discovery difuzează din 11 aprilie „Salvatorii de pe Everest”

Discovery Channel difuzează „Salvatorii de pe Everest”, o serie de 6 episoade a câte 60 de minute, cu premiera marți, 11 aprilie, de la ora 22:00, care urmărește o echipă de piloţi de diverse naţionalităţi, experţi în operaţiuni de căutare şi salvare cu elicopterul în regiunea muntelui Everest, informează MEDIA EXPRES.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Echipa de producţie a filmat documentarul la un an după cutremurul care a făcut ravagii în regiune, în 2015, și urmăreşte activitatea echipelor de salvare după redeschiderea sezonului de ascensiune pe Everest, surprinzând imagini în premieră absolută.

În fiecare an, sute de alpinişti şi şerpaşi încearcă să cucerească Everestul, dar, în medie, pentru fiecare 10 oameni care ajung pe vârf, unul va muri pe traseu. De multe ori soarta alpiniştilor stă în mâinile unui grup de elită, alcătuit din piloţi de mare altitudine.

Aceşti piloţi, „Salvatorii de pe Everest”, sunt puşi la grea încercare zi de zi, căci intră într-o cursă contra cronometru pentru a-i salva pe cei care rămân blocaţi, răniţi sau suferă din cauza unor probleme provocate de altitudine, care le-ar putea fi fatale.

Pentru a-şi face meseria, piloţii de elicoptere se luptă permanent cu condiţii meteo schimbătoare şi cu altitudinile mari, însufleţiţi de ideea de a salva oamenii şi a-i aduce la loc sigur, dar în acelaşi timp dornici să nu provoace noi incidente, dacă ceva nu decurge bine în timpul unei operaţiuni de salvare.

PUBLICITATEA TV A CRESCUT CU 14% ÎN PRIMUL TRIMESTRU AL ACESTUI AN

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii