Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Dezvoltatorul CTP achiziționează proiectul Deva Logistics Park - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Afaceri |
|

Dezvoltatorul CTP achiziționează proiectul Deva Logistics Park

Dezvoltatorul imobiliar CTP achiziționează proiectul Deva Logistics Park, redenumit CTPark Deva. Parcul are o suprafață totală de 43.000 metri pătrați, cu încă 17.000 metri pătrați de teren disponibili pentru dezvoltare.
dvl

CTPark Deva este situat în apropiere de autostrada A1, lângă Deva.

„Vom continua să construim și să cumpărăm în România spații potrivite pentru partenerii noștri tradiționali care sunt companiile internaționale și jucătorii importanți de pe piața locală” a declarat Remon Vos, CTP CEO.

Deva Logistic Park este o achiziție majoră pentru rețeaua CTP în 2015, mai anunță dezvoltatorul. La începutul anului, au fost adăugați 90.000 metri pătrați la care s-au adăugat încă 100.000 metri pătrați prin cumpărarea CTPark Bucharest West (fostul Mercury Business Park).

În iulie, CTP a inaugurat primul proiect dezvoltat integral de către companie, CTPark Turda, către partenerul său Frankische.

Dezvoltatorul are sediul în Olanda și oferă servicii complete de livrare și management al parcurilor de business high-tech personalizate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii