Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Delia Popescu, noul ministru al Comunicaţiilor, a lucrat la începutul anilor 2000 la agenția de publicitate Mercury Promotions - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Delia Popescu, noul ministru al Comunicaţiilor, a lucrat la începutul anilor 2000 la agenția de publicitate Mercury Promotions

Delia Popescu, preşedintele Agenţiei pentru Agenda Digitală a României din 2014, este noul ministru al Comunicaţiilor, informează Mediafax.
Delia Popescu

„Premierul Dacian Cioloş a înaintat astăzi preşedintelui României Klaus Iohannis propunerea de numire în funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională a doamnei Delia Popescu”, a informat Executivul prin intermediul unui comunicat de presă.

Delia Popescu a fost numită preşedinte al Agenţiei pentru Agenda Digitală a României în 2014, în timpul Guvernului Victor Ponta.

Anterior, ea a fost vicepreşedinte al Centrului Naţional de Management pentru Societatea Informaţională, instituţie subordonată Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, care gestionează, operează şi dezvoltă sisteme informatice destinate guvernării electronice (SEAP, SAET, SEN, SNEP).

Președintele Klaus Iohannis a semnat în această după-amiază decretul de numire a Deliei Popescu în funcția de ministru al Comunicațiilor.

Marius Bostan, fostul ministru al Comunicațiilor, a fost demis din funcție la începutul lunii iulie, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș. Interimatul a fost deținut de Dragoș Tudorache, Șeful Cancelariei premierului.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI ÎN IULIE 2016

Delia Popescu s-a născut pe 22 noiembrie 1978 la București.

Este absolventă a Facultății de Management Turistic și Comercial – specializare turism, din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” și este licențiată în Marketing la A.S.E. (2001).

În perioada septembrie 2002 – mai 2003, Delia Popescu a lucrat în publicitate ca project manager la agenția Mercury Promotions.

De asemenea, a lucrat în vânzări la firma de compresoare pentru industria petrolieră Compressor Products International România.

Din anul 2003, a devenit inspector general pentru Comunicații și Tehnologia Informației.

Foto credit: LinkedIn

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii