Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 De ziua femeii, Trupa Vunk lansează piesa „Hai, mersi” - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

De ziua femeii, Trupa Vunk lansează piesa „Hai, mersi”

După premiera din luna februarie, primul videoclip filmat live pe Facebook pentru „Camera ei”, trupa Vunk a ales să mulțumească femeilor pentru inspirație, prin muzică.
HAI MERSI !

„Hai, merci” este a treia piesă a trupei Vunk ce beneficiază de un videoclip animat, după „Baladă pentru o minune” și „1000”, aceasta din urmă fiind lansată tot cu ocazia zilei femeii, în anul 2003.

Fanii vor găsi și în acest videoclip noi indicii despre cel mai grandios concert al unui artist român, Secretul tău, ce se va desfășura pe 25 mai la Sala Polivalentă.

„Pentru că cele mai multe dintre cântecele noastre sunt inspirate de femei, pentru că tot ele m-au făcut să mă cunosc mai bine și prin bucurie și prin suferință, pentru că m-au învățat cum se iubește și cum nu, pentru că o femeie are și rolul de a vindeca ce a rănit o alta, pentru că mă inspiră și din bine și din rău, pentru cel puțin toate acestea am scris „Hai, mersi”. Este o declarație de nevoie față de inspirația pe care doar o femeie ți-o poate da.”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Piesa face parte din albumul, Extrovertit, ce va fi lansat pe 25 mai.

Biletele au fost deja puse în vânzare pe iabilet.ro, bilete.ro și în magazinele Inmedio și Germanos.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii