Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 DB Global Technology a ajuns la 300 de angajați și continuă să își extindă echipa - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

DB Global Technology a ajuns la 300 de angajați și continuă să își extindă echipa

Subsidiara din București a DB Global Technology a ajuns la 300 de angajați și anunță ca va continua să își extindă echipa cu încă 200 de angajați, până în 2016.
intalnire business

Peste 100 de specialiști IT&C, din diferite sectoare IT, s-au alăturat companiei numai în ultimele patru luni, mai anunță DB Global Technology. De asemenea, compania spune că va căuta în continuare specialiști cu precădere în domenii precum quality assurance, software development, project management, IT architecture, functional/business analysis.

Totodată, compania a anunțat extinderea sediului cu peste 700 metri pătrați de spații de lucru și creative. Extinderea vizează etajul 1 al sediului centrului, situat pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. În prezent, DB Global Technology activează pe o suprafață de peste 6.000 metri pătrați, distribuită pe două etaje, care urmează să fie extinsă din nou.

Lucrările de extindere au demarat în luna iulie și presupun realizarea a 70 de puncte de lucru, două zone de întâlniri pentru echipe, două săli pentru video conferințe, un centru de socializare și o zonă creativă mobilată cu canapele.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii