Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Dan Andronic, patronul ziarului „Evenimentul Zilei”, este acuzat de mărturie mincinoasă de procurorii DNA - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Dan Andronic, patronul ziarului „Evenimentul Zilei”, este acuzat de mărturie mincinoasă de procurorii DNA

Dan Andronic, patronul ziarului „Evenimentul Zilei”, a fost pus sub acuzare de DNA pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, pentru că în septembrie 2016, când a fost audiat în dosarul privind campania prezidenţială din 2009, a făcut declaraţii mincinoase despre banii încasaţi de firma sa pentru consulanţa politică acordată de el în campania electorale, acreditând ideea că persoanele inculpate în cauză nu au participat la săvârşirea faptelor de care sunt acuzate, informează NEWS.RO.
dna-sigla

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, marţi, că Dan Andronic, om de afaceri şi consultant politic, are calitatea de suspect, fiind acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

„La data de 22 septembrie 2016, în cadrul actelor de urmărire penală efectuate pentru lămurirea cauzei referitoare la privind plata unor servicii prestate în campania electorală din anul 2009 din bani despre care există suspiciunea că au provenit din săvârşirea unor infracţiuni, suspectul Andronic Dan-Cătălin, în depoziţia luată sub jurământ, a făcut declaraţii necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esenţiale ale cauzei asupra cărora a fost întrebat, urmărind prin aceasta împiedicarea / îngreunarea tragerii la răspundere penală a unora dintre persoanele inculpate în cauză”, potrivit procurorilor.

Dan Andronic ar fi minţit anchetatorii despre semnificaţia sumelor de bani încasate de societatea D.A. Communication media SRL, la care era asociat, de la firmele administrate de inculpatul Giovanni-Mario Francesco, „încercând să acrediteze ideea că persoanele inculpate nu au participat la săvârşirea faptelor de care erau acuzate şi că sumele nu au nicio legătură cu consultanţa politică prestată de suspect în cadrul campaniei electorale”.

Dan Andronic a fost marţi la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile şi calitatea de suspect în acest dosar.

NU RATA: PUBLICITATEA PE INTERNET A DEBUTAT ÎN FORȚĂ ÎN 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii