Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Daimler a inaugurat la Cugir o nouă unitate de producţie cu o investiţie de 36 de milioane de euro - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Daimler a inaugurat la Cugir o nouă unitate de producţie cu o investiţie de 36 de milioane de euro

Compania Star Transmission, filială a grupului Daimler, a anunţat, joi, deschiderea unei noi unităţi de producţie la Cugir, în judeţul Alba, cu o investiţie de 36 de milioane de euro prin care au fost create 200 de locuri de muncă, informează NEWS.RO.
star_transmission_daimler

În noua hală de la Cugir, Star Transmission a început producţia în serie a patru modele diferite de roţi planetare pentru cutia în nouă trepte de viteză 9G-Tronic. Aceasta din urmă se produce tot în România, la Sebeş, unde concernul german a finalizat, la începutul lui 2016, o investiţie masivă menită să susţină reţeaua globală de producţie Daimler, cifrată la 300 de milioane de euro şi oferind oportunităţi de lucru pentru 500 de noi angajaţi.

Investiţiile finalizate în acest an la Cugir au vizat şi calificarea personalului în fabricile din Germania, dar şi implementarea de tehnologii de ultimă generaţie.

Grupul Daimler derulează, prin cele două filiale din România, Star Transmission (Cugir) şi Star Assembly (Sebeş), o strategie pe termen lung pentru dezvoltarea durabilă a celor două comunităţi, oferind locuri de muncă pentru cei peste 2.600 de angajaţi.

VEZI CEI MAI MARI INVESTITORI ÎN PUBLICITATEA ONLINE DIN SECTORUL FINANCIAR-BANCAR!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii