Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 CyberGhost VPN oferă 100.000 de euo start-up-urilor care vor să creeze soluții de securitate a datelor - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

CyberGhost VPN oferă 100.000 de euo start-up-urilor care vor să creeze soluții de securitate a datelor

Dezvoltatorul de soluții de criptare, confidenţialitate şi securitate a datelor, CyberGhost VPN, a lansat acceleratorul de business Pivacy Accelerator, prin care oferă sprijin financiar de până la 100.000 de euro companiilor aflate în faza inițială, care creează soluții de securitate a datelor și a libertății online.
Cyber security

Programul asigura îndrumare și sprijin în dezvoltarea de produse, elaborarea strategiilor de lansare pe piață și atragerea de clienți noi, susțin reprezentanții companiei.

Privacy Accelerator oferă o investiție totală de 100.000 de euro.

Start-up-urile selectate pot primi până la 25.000 de euro – în funcție de numărul fondatorilor și de nevoile companiilor.

Pentru echipele din afara Uniunii Europene care doresc să se stabilească la București, CyberGhost oferă cazare și spațiu de lucru în centrul Bucureștiului, dotate cu toata infrastructura necesară.

Citește povestea tinerei care a realizat în premieră o soluție de securitate a datelor folosită azi de companii precum Google, Microsoft, SAP și Lincoln Labs.

„Considerăm confidențialitatea datelor un drept fundamental al omului. Credem că putem proteja oamenii de amenințările online creând infrastructuri software ușor de folosit. Contribuim activ la industria de securitate online ce și-a propus crearea de tehnologii inovatoare de criptare orientate spre utilizatori”, a menționat Robert Knapp, CEO și co-fondator al CyberGhost VPN.

„O companie înregistrată în Uniunea Europeană reprezintă un avantaj competitiv pentru business. Pentru prima oară în istoria afacerilor online, companiile europene au un avantaj în fața celor inregistrate în Statele Unite ale Americii; ele nu riscă sa primească o Scrisoare de Securitate Naționlă și nici nu sunt forțate să incalce confidențialitatea propriilor utilizatori”, a mai adăugat Robert Knapp.

Programul oferă de asemenea mentorat realizat de experți interni din diverse specializări precum dezvoltarea afacerilor, vânzări, relații clienți și administrație.

Programul începe astăzi, echipele și companiile interesate pot aplica până la 1 septembrie 2015.

Vezi cine sunt noii membri ai generației 2015 Forbes “30 sub 30”

CyberGhost S.R.L. este o companie fondată în 2011, la București, care oferă soluții de confidențialitate și securitate online a datelor. Compania are 25 de angajați constând într-o echipă de dezvoltare în Germania și un grup de tineri experți IT motivați în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii