Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 CUMULUS - prima fuziune la vârf în arhitectura românească - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

CUMULUS – prima fuziune la vârf în arhitectura românească

Birourile PZP, SYAA și ARXTUDIO fuzionează și devin CUMULUS, prima fuziune de anvergură din arhitectura românească. Noul birou, CUMULUS, reunește portofolii din industrie cu o cifră de afaceri ce depășește 1.000.000 de euro.
Cei 8 parteneri

„Ne-am dorit să consolidăm expertiza și experiența celor trei birouri într-o viziune unică, mai coerentă și mai eficientă, astfel încât să ridicăm standardele serviciilor noastre până la punctul în care să putem răspunde provocărilor cu care se confruntă astăzi arhitectura. CUMULUS aduce împreună oameni, idei și competențe cu scopul de a crea o infrastructură pentru viitor”, a declarat Liviu Zăgan, partener CUMULUS.

Echipa CUMULUS este formată din 40 de arhitecți, condusă de către trei parteneri executivi – Adrian Soare, Liviu Zăgan, Răzvan Puchici – și de cinci parteneri coordonatori – Eliza Yokina, Elena Dragu, Ivona Amariței, Ioana Moangă și Costin Beekman.

 „Arhitectura generează dezvoltare și transformă comportamente, interacționează cu oameni și comunități prin modificarea spațiului în care trăiesc și lucrează. Nu în ultimul rând, le oferă o infrastructură pentru viața urbană aflată într-o continuă dezvoltare. Îi aduce împreună. Asta înseamnă pentru noi CUMULUS – a aduce oameni împreună pentru un scop comunthe greater good”, explică Adrian Soare, partener CUMULUS.

Cei 3 parteneri executivi

„CUMULUS reprezintă mai mult decât suma celor trei birouri care fuzionează. Este o nouă identitate pe care o construim fiecare dintre noi. Fiecare aduce în această echipă experiența proprie, dar experiența comună a întregii echipe are un impact benefic asupra capacității individuale”, subliniază Răzvan Puchici, partener CUMULUS.

Până în prezent, PZP, SYAA și ARXTUDIO au semnat sute de proiecte de arhitectură, printre care Victoria Center, Olimpia Tower, Quadra Place și Spațiile industriale Dacia-Renault. Cele trei birouri de arhitectură au câștigat numeroase premii și distincții la Bienalele și Anualele de Arhitectură, CIJ Award for best office building, au obținut premii la concursuri naționale și internaționale de arhitectură etc., și au colaborat cu clienți precum Petrom, BCR, Autodesk, Dacia-Renault, IBM, Intel, Dell, Mercedes-Benz, Skanska, Vastint, NEPI, Global Worth, Argo, Panatoni, Grupo LAR, CEC Bank, Idea Bank, Nexte Banka, Ogilvy and Mather, Salzburg Investments sau Loreco Investments.

 

CUMULUS furnizează servicii integrate de proiectare pentru clădiri civile și urbanism, având expertiză în proiecte rezidențiale, de birouri, industriale,  de restaurare și reabilitare, investiții publice și horeca. Birourile CUMULUS sunt situate la etajul al treilea al ansamblului Universul, un nou centru al industriilor creative, situat în centrul Bucureștiului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii