Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cu investiții de 350.000 de euro, Sheraton București va avea o cifră de afaceri cu 20% mai mare în 2017 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Imobiliare |
|

Cu investiții de 350.000 de euro, Sheraton București va avea o cifră de afaceri cu 20% mai mare în 2017

Sheraton București, fostul hotel Howard Johnson din zona Piața Romană, continuă investițiile începute în urmă cu doi ani, atunci când a fost demarată rebranduirea acestuia, și alocă un buget de 350.000 de euro în 2017.
sheraton bucuresti

Potrivit reprezentanților Sheraton, investițiile sunt alocate proiectelor în dezvoltare pe termen scurt – reamenajarea cofetăriei „Centro Cakes”, ce va fi redeschisă în circa două săptămâni, crearea unui centrul de relaxare la etajul doi al hotelului, ce va fi finalizat în luna iulie și extinderea parcării.

„Considerăm că investițiile din acest an vor aduce o creștere cu 20% a cifrei de afaceri din 2017, comparativ cu anul trecut, când am avut afaceri de aproape 10 milioane de euro”, a declarat Bogdan Bazaoache, cel care a revenit la conducerea departamentului de Food&Beverage (F&B) al hotelului de o lună de zile, după o pauză de doi ani.

Grad de ocupare între 70% și 100%

„Proiectul Sheraton a început acum doi ani de zile, dar este în continuă dezvoltare, avem o îmbunătățire continuă a serviciilor. Gradul de ocupare este, în prezent, între 70% și 100%. Dacă am avea un 60%, am suferi. Acetsa depinde de sezon, iar după cum se știe, luna ianuarie este una mai slabă, luna august la fel, în rest sunt luni destul de pline”, a mai spus  Bazaoache.

Clienții hotelului sunt, în principal, oameni de afaceri români și străini, grupuri de leisure care vin din Marea Britanie, Canada și SUA sau grupuri care vin din Giurgiu pe vase de croazieră.

Citește și: Ashlie Dias, fostul Chef de la Crowne Plaza, a devenit Executive Chef la Sheraton: „ În maxim o lună de zile, vom avea un nou meniu”

Sheraton București este parte a lanțului hotelier Starwood Hotels & Resorts care a fost preluat în 2016 de către Marriott International. În urma preluării, Marriott a devenit cel mai mare lanț hotelier din lume cu 30 de branduri distincte (19 branduri din lanțul Marriott și 11 Starwood).

Hotelul are 270 de camere, un centru de conferințe de 1.200 metri pătrați și o zonă de restaurante, ce include restaurantele Benihana și Avalon.

photo: Facebook Sheraton Bucharest Hotel

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii