Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cristian Popescu, noul director general al SAP România, vrea să angajeze 100 de persoane până la sfârșitul anului - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Tech |
|

Cristian Popescu, noul director general al SAP România, vrea să angajeze 100 de persoane până la sfârșitul anului

SAP România, subidiara locală a producătorului german de soluţii software de business și tehnologie, vrea să-și mărească numărul angajaților cu 100 de persoane până la sfârșitul lui 2016, ajungând, astfel, la 500 de angajați, a declarat într-o conferință de presă, Cristian Popescu, noul director general al companiei.
rsz_cristian_popescu_managing_director_sap_românia1

Pentru a găsi specialiștii potriviți afacerii SAP, recrutările vor fi realizate în toate cele trei centre deţinute de companie în țara noastră (Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca).

Anunțul că firma din România are un nou director general a fost făcut tot astăzi, iar Cristina Popescu are ca obiectiv susținerea strategiei deja existentă în companie – de transformare digitală a clienților. Astfel, acesta îl înlocuiește pe Mihai Oroș, numit în aceeași funcție la începutul acestui an.

În ultimii doi ani, Cristian Popescu a ocupat poziția de Country Sales Director în cadrul Fujitsu România. Anterior, acesta a făcut parte din echipa Cisco, ocupând diverse funcții și devenind, în 2010, Directorul General al companiei.

Noul Managing Director al SAP România este absolvent al Universității Politehnice din București – Facultatea de Inginerie Electrică – și deţine o serie de certificări postuniversitare din partea Institutului de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) și din partea IMD Business School, din Elveția.

„Consider că am fost numit în acestă funcție în cel mai bun moment pentru a conduce operațiunile SAP pe piața locală și aceasta pentru că în anii următori vom asista la o accelerare a transformării digitale a afacerilor din România, care va genera, la rândul ei, o schimbare a ierarhiilor din diverse domenii de activitate. Portofoliul inovator și expertiza SAP în noile tehnologii ne poziționează în primul eșalon pentru a conduce evoluția arhitecturilor IT spre simplificare și digitalizare, generând un nou nivel de performanță pentru companii și instituții publice”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.

SAP România a înregistrat, în anul 2015, o cifră de afaceri de 40 de milioane euro și un profit de 11 milioane euro. Și pentru 2016, compania vizează o creștere a afacerilor, pe baza accentuării nevoii clienților de a se adapta noilor modele de business impuse de tehnologiile digitale.

Pe plan local, SAP are birouri în București, Timișoara și Cluj, cu o echipă de 400 de angajați, care oferă servicii de consultanță și de implementare a proiectelor bazate pe soluții SAP pentru clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii