Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Credit sindicalizat de peste 177 milioane euro pentru grupul farmaceutic A&D Pharma - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Credit sindicalizat de peste 177 milioane euro pentru grupul farmaceutic A&D Pharma

BRD-Groupe Société Générale şi UniCredit Bank acordă A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din România, un credit sindicalizat în valoare totală de peste 177 milioane de euro, au anunţat joi instituţiile bancare, informează NEWS.RO.
farmaceutice

„Prin noul contract, Grupul A&D Pharma îşi refinanţează o linie de credit sindicalizată contractată în anul 2015 şi accesează o nouă facilitate de credit în valoare de 57 milioane de euro, beneficiind de contextul favorabil al pieţei financiare, pe fondul apetitului ridicat actual al băncilor pentru creditarea companiilor viabile, cu o bună performanţă financiară şi perspective de dezvoltare în continuare”, informează un comunicat.

Finanţarea, acordată pentru o perioadă de cinci ani, este de tip „club loan”, fiecare dintre instituţiile financiare participând cu o sumă egală, de aproximativ 88,6 milioane de euro.

Tranzacţia a fost aranjată în comun de cele două bănci, BRD asumând rolul de coordonator al documentaţiei de credit, iar UniCredit Bank rolurile de agent de facilitate şi agent de garanţii.

Clubul bancar a beneficiat de consultanţa juridică a casei de avocatură CMS România, în timp ce Grupul A&D Pharma a fost asistat de RTPR Allen & Overy.

VEZI AFACERILE AGENȚIILOR DE PUBLIC RELATIONS ÎN 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii