Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 COS a deschis cel de-al doilea magazin din București - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

COS a deschis cel de-al doilea magazin din București

COS a deschis cel de-al doilea magazin, în prestigioasa locație Băneasa Shopping City, din București.
COS Baneasa

Într-o locație de 357 mp, situată pe un singur etaj, se regăsesc atât colecții de damă cât și colecții bărbatești. Magazinul va debuta cu colecția de primăvară/vară 2017, prezentând look-uri cu un aspect romantic, curat și o precizie grafică soft care se îmbină perfect cu un craft modern. Piesele sunt create într-o paletă de culori discrete, cu accente contrastante de albastru, argintiu, bej și terracotta.

Designul magazinului este în ton cu valorile brandului, creând un mediu de shopping relaxant și primitor, folosind culori neutre, linii curate și materii prime naturale. Marie Honda, COS Managing Director, spune despre noul magazin, „Suntem foarte încântați de deschiderea noului magazin din România, după un feedback puternic de la clienți în legătură cu lansarea noastră pe piață de anul trecut. Deschiderea din Băneasa Shopping City va fi un mare plus pentru brandul COS, iar noi sperăm că toți clienții noștri se vor bucura de ceea ce noua locație are de oferit.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii