Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Copii, scrieți povești frumoase! Telekom şi Nickelodeon caută scenarişti de desene animate - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Copii, scrieți povești frumoase! Telekom şi Nickelodeon caută scenarişti de desene animate

Telekom Romania şi Nickelodeon anunţă un concurs menit să stimuleze imaginaţia, creativitatea şi talentul de povestitori al copiilor în era digitală. Cei mai ingenioşi doi scenarişti vor fi răsplătiţi cu o excursie cu întreaga familie la parcul tematic Nickelodeon Land din Madrid.
concurs_Telekom

Alte premii speciale vor fi oferite autorilor ale căror scenarii primesc cele mai multe voturi, precum şi celor care înscriu cel mai rapid scenarii în concurs – acestea din urmă valabile pentru primii 100 de înscriși abonaţi ai Telekom Romania şi NextGen.

Concursul este deschis pentru copii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, care sunt invitaţi să scrie o povestire cu subiect la liberă alegere şi să o înscrie în competiție până pe 20 septembrie a.c.

Pentru a participa la concurs, părinţii copiilor trebuie să acceseze www.povestianimate.ro şi să înscrie o povestire cu cel mult 5.000 de caractere (inclusiv spaţii), împreună cu datele de identificare (nume, adresă de e-mail, număr de telefon, opţional codul de abonat Telekom / NextGen).

În următoarele zece zile, până pe 30 septembrie, toate povestirile înscrise vor fi supuse votului publicului pe website – unde oricine poate vota pentru povestirea favorită.

Apoi, cele mai votate zece povestiri vor fi analizate de către un juriu format din Dana Rogoz – actriţă şi bloggeriţă, Laura Frunză – bloggeriţă şi scriitoare, Monica Bolocan – psiholog şi Felician Lepădatu – specialist efecte vizuale, pentru a selecta cei doi mari câştigători.

De asemenea, primii 100 de abonaţi la serviciul TV de la Telekom sau NextGen care se înscriu în concurs vor primi câte un premiu garantat.

Câştigătorii vor fi anunţaţi public pe 3 octombrie şi vor fi contactaţi de către organizatori până pe 5 octombrie, pentru a fi validaţi şi a furniza informaţiile necesare pentru decernarea premiilor.

Alte 100 de premii speciale garantate sunt destinate primilor 100 de abonați Telekom Romania și NextGen care se înscriu în concurs – acestea vor fi acordate pe baza datei la care s-a efectuat înscrierea în concurs, pentru cei care completează şi codul de facturare/abonat al părinților.

Ruxandra Vodă, Corporate Communication Director la Telekom Romania, a declarat. „Acest concurs este o provocare la creativitate, dar şi o şansă pentru fiecare dintre participanţi de a ajunge în faţa unei audienţe internaţionale. Telekom Romania încurajează astfel imaginaţia şi, în acelaşi timp, talentul de a scrie, mai ales că cele mai bune două lucrări vor deveni desene animate cu ajutorul Nickelodeon”.

CITEȘTE: CĂDERE LIBERĂ

La rândul său, Melinda Dóczi, Director de Marketing la Viacom International Media Networks CE, a spus: „La Nickelodeon punem copiii pe primul loc în tot ceea ce facem. Am creat şi modelat postul nostru TV pentru a implica şi distra copii cu vârste de la 4  la 14 ani, într-un mod extrem de amuzant. De aceea, este important pentru noi să livrăm conţinut inspiraţional şi creativ pentru copii, precum şi să le oferim ocazii de a-şi pune la încercare creativitatea. Concursul în parteneriat cu Telekom Romania este o iniţiativă amplă de a inspira audienţa adolescentă să îndrăznească să gândească, să fie creativă şi să-şi folosească imaginaţia – aspecte care sunt esenţiale pentru dezvoltarea intelectuală a fiecărui copil şi care sunt intens susţinute de Nickelodeon”.

Pe lângă realizarea desenelor animate pe baza scenariilor primite, cele două mari premii constau din câte o excursie cu familia la Nickelodeon Land din Madrid.

Următoarele opt clasate povești ale căror scenarii au beneficiat de cel mai mare număr de voturi vor fi premiate cu seturi cadou de produse promoționale originale Nickelodeon.

Regulamentul complet al concursului, precum şi toate detaliile competiţiei sunt disponibile pe www.povestianimate.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii