Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Companiile americane i-au dat „teme pentru acasă” premierului Sorin Grindeanu - Forbes.ro
Cautare, Contributor

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Companiile americane i-au dat „teme pentru acasă” premierului Sorin Grindeanu

O delegație a companiilor americane a oferit premierului Sorin Grindeanu o foaie de parcurs, scrisă de experți de la Washington, cu prevederi referitoare la statul de drept, transparență și eficiență, pe care oamenii de afaceri din SUA le consideră prioritare pentru dezvoltarea afacerilor între cele două părți, informează AGERPRES.
Sorin-Grindeanu_premier

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit miercuri cu o delegație condusă de Eric Stewart, președintele Consiliului de Afaceri Americano-Român (AMRO).

La finalul întâlnirii, Eric Stewart a spus: „Statul de drept, transparența, eficiența, acestea sunt incluse într-o foaie de parcurs pe care am prezentat-o celor două guverne (SUA și România n.r.). Mi se pare o parte extrem de normală în a face afaceri, pentru ca prioritățile să fie focusate clar ambelor guverne. În trecut, Guvernul SUA a lucrat foarte aproape cu Guvernul român pe toate aceste chestiuni. Am văzut foarte mult progres și companiile noastre se simt încrezătoare că atunci când fac afaceri în România totul va fi corect, legal și transparent. Un exemplu vizavi de această încredere este această misiune de afaceri care a fost prezentă aici, cea mai mare misiune de afaceri adusă vreodată în România. Companiile sunt foarte entuziasmate de ce se întâmplă”.

Eric Stewart a precizat că foaia de parcurs a fost pregătită de experți din Washington care sunt familiarizați cu domeniul de afaceri și cu România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii