Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cele mai influente vedete din lume în 2014 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Topuri |
|

Cele mai influente vedete din lume în 2014

1. Beyonce
Topul anual Celebrity 100 este un clasament al celor mai mari staruri din cinema, televiziune, muzică, sport, literatură sau modelling, în funcţie de câştiguri şi faimă.

 

 

 

 

 

 

Ediţia americană a Forbes a publicat clasamentul celor mai influente vedete, „Celebrity 100”. Acesta estimează puterea celor mai mari staruri din cinema, televiziune, muzică, sport, literatură sau modelling, dar banii nu sunt cel mai important criteriu.

Vezi aici galeria foto cu primele cele mai influente 10 vedete

Astfel, Beyoncé se află pe primul loc, cu doar 115 milioane de dolari, în timp ce Dr.Dre, care a câştigat în ultimele 12 luni suma de 620 de milioane de dolari, ocupă locul al treilea. Ultimul an a însemnat pentru Beyoncé un turneu de 95 de spectacole, cu 2,4 milioane de dolari per show (Pollstar, citat de forbes.com).  Imperiul său cuprinde însă şi alte activităţi –diva câştigă milioane de dolari şi din publicitatea pentru H&M şi Pepsi. Ea deţine, de asemenea, şi o linie de parfumuri şi o casă de modă, House of Dereon. Între 1 iunie 2013 şi acceaşi dată din 2015, câştigurile ei s-au ridicat la 115 milioane de dolari, estimează publicaţia americană. Galerie foto cei mai influenţi muzicieni

Al doilea loc este ocupat de jucătorul de baschet LeBron James, ale cărui câştiguri pe anul precedent se ridică la 72 milioane de dolari. James câştiguri importante de la Coca Cola şi McDonald’s.  Rapperul Dr.Dre este al treilea în topul celor mai influente vedete, dar a câştigat în ultimele 12 luni mai mult decât orice altă vedetă în istoria acestui top: 620 de milioane de dolari.

Cei mai influenţi sportivi

Oprah Winfrey, care ocupa anul trecut locul 1, a coborât anul acesta pe al patrulea, având câştiguri estimate la 82 de milioane de dolari (canalul său de televiziune OWN a intrat pe profit anul trecut). Altă vedetă din televiziune, Ellen DeGeneres, care a câştigat în jur de 70 de milioane de dolari, a ajuns pe locul al cincilea. Ea are o emisiune de televiziune, The Ellen DeGeneres Show, dar şi o companie de producţie.

Topul anual Celebrity 100 este un clasament al celor mai mari staruri din cinema, televiziune, muzică, sport, literatură sau modelling, în funcţie de câştiguri şi faimă. Averile sunt estimate în urma discuţiilor cu avocaţi, producători, agenţi şi se referă la anul precedent, dar diferenţa o fac influenţa şi puterea, măsurate, printre altele,  în funcţie de apariţiile media.

Galerie foto cei mai influenţi actori

Galerie foto cele mai influente actriţe

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii