Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cele mai bogate familii din SUA - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Topuri |
|

Cele mai bogate familii din SUA

Forbes.com a calculat averile celor mai bogate dinastii americane, care coincid, în unele cazuri, și cu cele mai bogate din lume.
dolari

185 de dinastii cu averi de cel puţin 1 miliard de dolari alcătuiesc cel mai recent top Forbes al celor mai bogate familii americane.  În total, ei deţin 1,2 trilioane (peste 1000 de miliarde) de dolari şi sunt urmaşii fondatorilor  celor mai cunoscute branduri americane- Jack Daniel’s, Getty Oil, Hallmark şi Budweiser, de exemplu.

Cea mai bogată familie din America, dar şi din lume, este familia Walton, din care fac parte cei trei urmaşi ai fondatorului magazinelor Wal Mart. Averea lor însumează 152 de miliarde de dolari. Ei se află astfel la o distanţă de 63 de miliarde  de al doilea loc din top, ocupat de fraţii Koch (Koch Industries). A treia este familia Mars, care deţine cel mai mare producător de dulciuri din lume şi are o avere de 60 de miliarde de dolari.

Printre familiile din top se mai numără familia Kennedy, cu 1 miliard de dolari, familia Lauder (15,5 miliarde dolari), Rockefeller (10 miliarde dolari), Marriott (5,7 miliarde).

Familiile din top au între doi şi 3500 de membri (clanul Du Pont, fondat de un fost prizonier, după Revoluţia Franceză, producător de materiale explozibile devenit producător chimic). Acest top nu include prima generaţie de antreprenori care se află în Top 400 cei mai bogaţi. Averile au fost calculate ținând cont și de acţiunile deţinute în companii de stat sau private, de investițiile în imobiliare și artă.

Vezi aici cine sunt miliardarii Europei

Citește despre școala unde studiază miliardarii

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii