Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Ce ar fi purtat Maria Antoaneta dacă s-ar fi dus la sală? - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Ce ar fi purtat Maria Antoaneta dacă s-ar fi dus la sală?

Maria Antoaneta, ultima regină a Franței și simbol al exceselor monarhiei, a fost sursa de inspirație a colecției de catwalk Fenty by Rihanna, pentru sezonul primăvară/vară 2017.  
FENTYxPUMA_by Rihanna ss17 0

Cea mai recentă colecție a artistei poate fi definită de senzualitate și opulență. Pornind de la întrebarea „Ce ar fi purtat Maria Antoaneta dacă s-ar fi dus la sală?”, Rihanna a reinterpretat stilul sportiv cu note romantice și grandioase specifice secolului al 18-lea în Franța.

Culorile de sorbet întâlnesc materiale diafane și aplicații prețioase precum perlele și cristalele. Corsetele sunt purtate cu pantaloni din bumbac, iar rochiile din mătase sunt accesorizate cu șepci sau hanorace cu glugă.

FENTYxPUMA_by Rihanna ss17 06

Sandalele, ghetele cu șiret, costumele sport, gențile sport și halatele lungi sunt reimaginate și înnobilate cu țesături fine și accesorii neașteptate: dantelă, satin, brocard, pliuri, funde supradimensionate și volane diafane, imbinând armonios elementele feminine cu echipamentele sportive.

O selecție de look-uri din colecția de runway SS17 Fenty by Rihanna X PUMA este disponibilă în exclusivitate în România în magazinul Sport/Couture (Etaj 1, Băneasa Shopping City București) sau online pe www.sportcouture.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii