Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Casa inteligentă: Care sunt noutăţile mydlink Home - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Gadget |
|

Casa inteligentă: Care sunt noutăţile mydlink Home

D-Link extinde în România portofoliul de produse pentru automatizarea casei, destinate unui stil de viață modern.
gadget.jpg

Cei de la D-Link vin cu noi soluţii într-un portofoliu ce îţi pot transforma casa într-una inteligentă, continuând strategia comericială prin semnarea unui parteneriat cu eMAG, un retailer online din România.

 (P) Photosnacks.ro face din Photo Booth un nou instrument de marketing pentru branduri și evenimente

Noutățile din portofoliul mydlink Home, disponibile în magazinul online eMAG sunt: senzorul pentru uși și ferestre mydlink Home DCH- Z110, senzorul de mișcare cu baterie mydlink Home DCH- Z120, Sirena Z-wave mydlink Home ​DCH-Z510,  senzorul de apă mydlink Home DCH-S160, Sirena WI-FI DCH-S220 si hub-ul mydlink Home DCH-G020.

Fiule, ce fel de smartphone îmi recomanzi să-mi cumpăr?

„Parteneriatul cu eMAG face parte din strategia D-Link de promovare a soluțiilor dedicate casei inteligente și vine să sprijine accesul utilizatorilor la un portofoliu larg de produse menite să ofere mai mult confort și siguranță. Nu ne mai putem imagina cotidianul fără beneficiile și confortul oferit de tehnologie și ne bucură faptul că din ce în ce mai mulți utilizatori din România adoptă tehnologiile mydlink“,  declară Laurențiu Trocan, Country Manager D-Link România.

Vânzările produselor wearable se vor dubla în 2016

Noile produse, bazate pe tehnologia Z-wave, sunt foarte ușor de instalat, consumă puțină energie, deci pot funcționa cu baterie și nu utilizează lungimea de banda Wi-Fi.  Ele  se conectează la routerul tău prin intermediul hub-ului mydlink Connected Home DCH-G020.  Hub-ul are rolul  de a controla și de a integra dispozitivele Z-wave în aplicația mydlink Home.  Astfel ele vor funcționa împreună cu alte dispozitive ca să poți crea o casă inteligentă fără instalare complicată și costisitoare și fără abonamente lunare.  Integrarea dispozitivelor cu tehnologie Z-wave permite extinderea zonelor de monitorizare și control în orice spațiu din casă, fără cabluri, fără acces la sursa de curent și fără blocaje ale conexiunii de date.

Din portofoliul mydlink Home mai fac parte: Camera de supraveghere IP HD mydlink Home DCS-935L; Camera de supraveghere PTZ  IP 360 mydlink Home DCS-5010L; Senzorul de mişcare mydlink Home DCH-S150 Wi-Fi, priza Smart Plug mydlink Home DSP-W215, Sirena Wi-Fi mydlink Home DCH S220. Aceste dispozitive inteligente funcţionează prin Wi-Fi, iar utilizatorii le pot monitoriza prin intermediul aplicaţiei mydlink Home compatibilă cu sistemele de operare iOS şi Android. Toate dispozitivele,  Z-wave sau Wi-Fi, funcționează prin conectarea la aplicația mydlink Home. Aplicația este gratuită și poate fi descărca din App Store și Google Play. D-Link este un important producător de infrastuctură de rețea, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali.

Performanța face diferența în telecom

D-Link înțelege necesitatea accesării, managementului, securizării și distribuirii datelor sau a altui content digital și de aceea a dezvoltat o multitudine de tehnologii IP destinate unei experiențe digitale integrate, atât pentru persoane fizice prin Digital Home, cât și pentru rețelele de business ale companiilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii