Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Cartoon Network va difuza sezoanele 4 şi 5 din „Uimitoarea lume a lui Gumball” în 2015 - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cartoon Network va difuza sezoanele 4 şi 5 din „Uimitoarea lume a lui Gumball” în 2015

Cartoon Network EMEA a anunţat începerea producţiei sezoanelor patru şi cinci din seria animată „Uimitoarea lume a lui Gumball”. Producţia va începe luna aceasta la studiourile Cartoon Network EMEA din Londra, iar noile episoade vor fi difuzate începând cu 2015, informează Media Expres.
Gumball

Cartoon Network EMEA a comandat 40 de episoade a câte 22 de minute fiecare, pentru sezoanele patru şi cinci ale show-ului care, până în prezent, a obţinut 24 de premii internaţionale, inclusiv cinci premii BAFTA.

Serialul „Uimitoarea lume a lui Gumball” combină acţiunea live cu animaţii 2D şi 3D şi ilustrează aventurile unei pisici albastre (Gumball), a familiei Watterson şi a peştişorului de aur (Darwin) – care explorează neobişnuitul oraş Elmore. Seria este creată de către Ben Bocquelet, producător executiv este Sarah Fell, iar regizor este Mic Graves.

Produsă în Marea Britanie şi având în centru familia, comedia rulează în 126 de ţări. Ea a fost lansată în anul 2010.

Serialul a ajuns la 36,5 milioane de telespectatori în prime-time, în Europa Centrală şi de Est şi în Africa, în perioada ianuarie – martie 2014, plasându-se în top cinci în opt din unsprezece ţări.

În Marea Britanie, „Uimitoarea lume a lui Gumball” a urcat constant în topul serialelor Cartoon Network, ajungând la peste 3,4 milioane de telespectatori în prima parte a acestui an – potrivit unor studii de audiență citate de Cartoon Network.

Patricia Hidalgo, Senior Vice President, Chief Content & Creative officer kids, Turner Broadcasting System EMEA, este de părere că acestă comedie animată pentru copii „oferă o perspectivă caldă şi ireală vieţii de zi cu zi, într-un mod în care copiii şi familia lor se pot regăsi”. „Cu două sezoane care s-au lansat în 126 de ţări şi un al treilea sezon care va începe să ruleze în întreaga lume, suntem extrem de mândri că putem să realizăm încă două noi sezoane în studiourile CN aici, în Marea Britanie, sezoane care sigur se vor adăuga acestui mare succes”, a declarat ea.

Cartoon Network (CN) este este o televiziune pentru copii care difuzează seriale animate de comedie, acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără: „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Ben 10: Omnivers”, „Să-nceapă aventura” şi „Un show obişnuit”. Cartoon Network mai deține website-uri, jocuri, platforme VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă.

Televiziunea paneuropeană a fost lansată în 1993, iar Cartoon Network are versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. CN este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

Turner Broadcasting System (TBS) Europe operează în prezent 25 de televiziuni in 22 de limbi, în peste 100 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Printre ele se numără CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM şi glitz*.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii