Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Camelia și Ioana Șucu - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

500 miliardari |
|

Camelia și Ioana Șucu

camelia_si_ioana_sucu.jpg
„Sentimentul pe care îl ai când tragi la aceeași barcă e minunat“ 

Camelia și Ioana Șucu sunt dovada faptului că afacerile se fac și se transmit nu doar din tată în fiu, ci și de la mamă la fiică. Fiica cea mare a Cameliei Șucu se ocupă de Iconic, restaurantul şi concept store-ul cu același nume, dar nu fiindcă i-a impus cineva, ci pentru că așa a vrut. Ea are deja o afacere în organizarea de nunți, evenimente speciale și petreceri, un domeniu pe care l-a ales pentru că este „organizată și răbdătoare”. 

VIDEO: Interviul realizat de Forbes România cu Camelia și Ioana Șucu pentru ediția specială Forbes, Afaceri în Familie

Camelia Șucu
crede în acest moment în agricultură, dar nu se așteaptă ca fiicele ei să o urmeze, mai ales că leagă această viziune de o oarecare maturitate. „Sentimentul pe care îl ai când tragi la aceeași barcă este minunat”, spune ea, deși admite că nu de puține ori au avut păreri diferite despre business. „E nevoie de un echilibru în interesele pe care le avem și relația trebuie pusă deasupra oricărei afaceri sau idei”. 

GALERIE FOTO: Familiile din spatele unor afaceri românești de milioane de euro

Articol apărut în ediţia specială Forbes, Afaceri în Familie. Vedeţi aici ce alte articole mai conţine aceasta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii