Notice: Metoda constructor apelată pentru WP_Widget în Zoninator_ZonePosts_Widget este învechită de la versiunea 4.3.0! Folosește în schimb
__construct()
. in /home/stagingforbes/public_html/wp-includes/functions.php on line 3948
 Burberry colaborează cu Gosha Rubchinskiy pentru cea mai recentă colecție pentru bărbați - Forbes.ro
Cautare, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Burberry colaborează cu Gosha Rubchinskiy pentru cea mai recentă colecție pentru bărbați

Burberry anunță colaborarea cu Gosha Rubchinskiy pentru colecția SS18 a designerului dedicată bărbaților, dezvăluită în cadrul unui show de modă ce a avut loc săptămâna trecută la Sankt Petersburg.
Gosha Rubchinskiy x Burberry collaboration, shot by Gosha Rubchinskiy for Burberry_001

O selecție de opt piese pentru bărbați a fost creată în colaborare cu designerul rus, incluzând noi interpretări ale trench-ului iconic Burberry, dar și ale diferitelor stiluri care poartă semnătura casei de modă britanice. Reimaginate în forme supradimensionate, piesele prezintă un contrast cu restul colecției Gosha, creând astfel un aspect contemporan definitoriu pentru istoria brandului.
„Susțin și admir de foarte mult timp creațiile designerului Gosha. Are o sensibilitate culturală înnăscută și am fost onorat atunci când ne-a propus să colaborăm pentru cea mai recentă colecție. Reinterpretarea sa a unora dintre cele mai iconice modele ale noastre este foarte interesantă, nouă și relevantă, acordând în același timp un respect enorm pentru patrimoniul cultural britanic.” afirmă Christopher Bailey, Burberry Chief Creative and Chief Executive Officer.

În același timp, designerul Gosha Rubchinskiy spune că „Burberry a reprezentant mereu pentru mine simbolul stilului clasic britanic. Piesele atemporale ale casei de modă sunt echilibrul perfect pentru stilul nostru modern, creând un mix desăvârșit. Sunt foarte mulțumit de rezultatul colaborării noastre”.
Toate piesele fac parte din cea mai recentă colecție a designerului Gosha Rubchinskiy și va fi lansată în ianuarie 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii